maritbet girişmaritbet
Kartal yeni yönetim merkezi oluyor

Kartal yeni yönetim merkezi oluyor

Dev kentsel dönüşüm projeleriyle yeni bir kent olmaya hazırlanan Kartal, ofis projeleriyle de dikkat çekiyor

OSB ve limanlara yakın olan Kentsel dönüşüm projesi ile yeni bir yaşam alanı olmaya hazırlanan Kartal, ofis projeleriyle de dikkat çekiyor. Kartal'daki ofisler hem Gebze Organize Sanayi'deki fabrikaların İstanbul merkezi olarak hem de limana yakınlığından dolayı gümrük müşaviri ve denizcilik firmalarının işyerleri olarak talep görüyor. Bu nedenle şirketler ofis projelerini sunmada ellerini çabuk tutuyor.


E5 bandında ihtiyaç var

Beyaz Ofis projesini haziranda teslim edecek olan Helis Yapı, iki proje daha yapacak. Satış Müdürü Yakup Akın, 35 milyon TL'lik projenin yüzde 80'inin satıldığını, yatırımcılar için kiralama da yaptıklarını söyledi. Kartal'da E5 bandındaki ihtiyacı gördükleri için İstanbul'da ilk projelerinde ofisi tercih ettiklerini anlatan Akın, Beyaz Ofis'te kiraların da 2 bin lira ile 3 bin 500 lira arasında değiştiğini açıkladı. 65 ofis, 2 mağazadan oluşan projede fiyatlar 425 bin ile 500 bin TL arasında değişiyor.

Bölgede diğer projeler de canlı

Dumankaya İnşaat da Kartal'da Vizyon Bulvar projesini gerçek ofis birleşimi olan Vizyon Bulvar'ın A tipi of is ve ticari alan satışları başladı. 50 ile 5 bin 500 metrekare arası seçenekler sunan proje, Kartal'ın en yüksek binalarını oluşturuyor. Önlü mimar ZahaHadid'in Kentsel Dönüşüm Projesi'ne de komşu olan Vizyon Bulvar'da fiyatlar 205 bin liradan başlıyor. Satış ofisi yetkilileri bir hafta önce başlayan satışlara ilginin yüksek olduğunu belirtti.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz