maritbet girişmaritbet
iTower Bomonti'de yaşam başladı! 24 ay kira garantisiyle!

iTower Bomonti'de yaşam başladı! 24 ay kira garantisiyle!

Bomonti’de A+ ofise yatırım için doğru zaman Türkiye’nin ilk küçük metrekareli A+ ofis projesi iTower’da yaşam başladı. Yatırımını iTower Bomonti’ye yapanlar işini ticari yaşamın en ayrıcalıklı ofislerine taşıyabiliyor ve hemen kazanmaya başlıyor...

Gayrimenkul sektörünün iki güvenilir ismi FerYapı ve Sinpaş GYO'nun Şişli Bomonti'de inşa ettiği iTower Bomonti projesinde yaşam başladı. 30 katlı tek blokta 232 adet A+ ofisin bulunduğu iTower Bomonti'de ofis sahibi olanlar, şehrin en merkezi noktasında yer alan iş yaşamının en ayrıcalıklı ofislerine kısa bir süre sonra taşınacak olmanın heyecanını yaşıyor.  

24 Ay Kira Garantisi Avantajıyla Kazançlı Yatırım

Yatırımını Türkiye'nin ilk küçük metrekareli, nitelikli A+ ofis konseptine sahip iTower Bomonti'ye yapanlar, prestijin sembolü ofislerde iş yaşamlarını geleceğe taşıyacaklar ya da 24 ay kira garantisi avantajıyla hemen kazanmaya başlayacaklar. Ancak sınırlı sayıda ofis satışının sürdüğü iTower Bomonti için yatırımcıların ellerini çabuk tutması gerekiyor. iTower Bomonti, “Size yakışan bir evde yaşıyorsunuz, size yakışan bir otomobile sahipsiniz, peki ya ofisiniz?” sloganı ile iş dünyasında prestij ve konforun yeni adresi olmaya hazırlanıyor.

İhtiyaca göre dizayn edilen ofisler

iTower Bomonti'de ofisler iş sahibinin ihtiyaçlarına göre dizayn edilebiliyor. Küçük ofis ihtiyacında olanlar 60 metrekarede A+ kalitesinde ofis avantajlarına sahip olurken daha büyük ofis ihtiyacında olanlar için iTower Bomonti 800 metrekareye kadar genişleyebilen seçenekler sunuyor.

Nanoteknoloji ürünü camlar

Vizyoner, akılcı, prestijli iş sahiplerini ve yatırımcıları hedefleyen iTower Bomonti'de ofisler, copy center, back office ve concierge hizmetleri, kat bahçeleri, VIP lounge, hobi salonu, spor merkezi, lobi ve danışma, özel restoran, depolama alanları, çarşı gibi standart bir ofis kalitesinin çok üzerindeki hizmet ve anlayışa sahip bulunuyor.

iTower Bomonti'nin ofislerin işletim giderlerini düşüren ayrıcalıkları da sözkonusu. Kendi kendini temizleyen ve etkin ısı yalıtımı sağlayan nanoteknoloji ürünü camlara sahip ofislerde yönetim giderlerini en aza indiren, harcadığın kadar öde sistemi kullanıcıların bütçelerini rahatlatıyor.

Dış cephenin aydınlatması 2.5 km mesafeden farkedilecek

Projede akıllı asansör sistemiyle ofis katlarına hızlı ulaşım sağlanıyor. Asansörü kullananlar sadece gitmek istediği kata ulaşıyor, ara katlarda oyalanmıyor. Ayrıca iTower Bomonti'nin dış cephesi de tıpkı ofisleri gibi vizyoner bir anlayışla dizayn ediliyor. Türkiye'de ilk kez uygulanan tasarruflu LED dış cephe aydınlatması ile kendinden söz ettirmeye hazırlanan iTower Bomonti'de direkt aydınlatma yapabilen ürünler, Philips LSM (Light System Manager) model otomasyon sistemi ile birlikte farklı renk senaryoları uygulanmasına imkan tanıyor. Yüksek verimli LED teknolojisi sayesinde ürünler yaklaşık 2,5 km mesafeden görülebiliyor. 

İç aydınlatmada ise iTower konseptine uygun akıllı aydınlatma sistemi kullanıldı. Tüm katlarda ışığın aydınlık seviyesinin ayarlanabildiği armatürler yerleştirilirken, yanısıra gün ışığı ve hareket algılama sensörleri sisteme entegre edildi. Bu sayede aydınlatma sistemi hem gün ışığından yararlanarak enerji tasarrufu yapacak hem de hareket algılaması sayesinde enerjiyi komple kapatmadan ışığın seviyesini azaltarak (%10 a kadar) enerji tasarrufu sağlayacak. Sistem komple kapanmadığı için koridorlar hiçbir zaman karanlık kalmayacak.

iTower Bomonti İletişim Bilgileri;

Web: http://www.itowerbomonti.com/

Telefon: 0212 230 24 24

Yorum Yaz

Benzer Haberler

iTower Şişli’de küçük metrekarelerde holding konforu
  • 26.11.2013 09:45

iTower Şişli’de küçük metrekarelerde holding konforu

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki iki güvenilir ismi FerYapı ve Sinpaş GYO işb ...

iTower Bomonti'de yaşam başladı kiralamalar devam ediyor
  • 20.11.2013 08:17

iTower Bomonti'de yaşam başladı kiralamalar devam ediyor

Yaşamın başladığ iTower Bomonti projesinde kiralamalar devam ediyor ...

Ramadan Kumova: Sektörü hareketli günler bekliyor!
  • 01.06.2013 16:22

Ramadan Kumova: Sektörü hareketli günler bekliyor!

Kanal İstanbul, Üçüncü Havalimanı ve Yeni Şehir projelerinin sektörde doping etk ...

Şişli İtower’da metrekaresi 5 bin dolar! Hemen teslim!
  • 12.05.2013 08:44

Şişli İtower’da metrekaresi 5 bin dolar! Hemen teslim!

29 katlı tek blok halinde yükselen Şişli İtower projesinde yaşam başladı. Projed ...

İtower Bomonti'de yaşam başladı! Metrekaresi 5 bin dolara ofis!
  • 07.05.2013 14:37

İtower Bomonti'de yaşam başladı! Metrekaresi 5 bin dolara ofis!

Fer Yapı ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan İtower Bomonti p ...

iTower Bomonti'de yaşam başladı! 24 ay kira garantisiyle!
  • 08.04.2013 10:20

iTower Bomonti'de yaşam başladı! 24 ay kira garantisiyle!

Bomonti’de A+ ofise yatırım için doğru zaman Türkiye’nin ilk küçük metrekareli A ...