maritbet girişmaritbet
iTovver Bomonti'nin fiyatı 246 bin dolardan başlıyor!

iTovver Bomonti'nin fiyatı 246 bin dolardan başlıyor!

Fer Yapı-Sinpaş GYO ortaklığındaki Bomonti'de yapılacak olan yeni ofis konsepti projesi iTovver satışa çıktı. Proje "Yeni Ofis Konsepti" sloganıyla 246 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Fer Yapı-Sinpaş GYO ortaklığındaki Bomonti'de yapılacak olan yeni ofis konsepti projesi iTovver satışa çıktı. Küçük ofis seçeneği ve bina içi düzenin yeni yönetmeliklere de uygun olması ile ön plana çıkan iTovver, İstanbul'un merkezinde bulunuyor.

Şişli Bomonti'de yer alan Adalet Sarayı'na yakın olan projede, VIP business toplantı odaları, 100 kişilik büyük toplantı salonları, kat bahçeleri, Back-Up tarafından sağlanan ofis hizmetleri, özel yemek odaları, restoran ve cafeler, fitness center, hobi odası, copy-center, housekeeping ve bakım hizmetleri, otopark ve misafir otoparkı, arşiv ve depo alanları gibi hizmetler ofis sahiplerine sunuluyor.

Ayrıca projede, İT hizmeti, catering hizmetleri, çalışanlar için restoran, terzi, eczane, kuaför ve lostra da yer alıyor. Şirketten yapılan açıklamada, "Projede, harcadığın kadar öde sistemiyle yönetim giderleri minimuma iniyor. Her katında 60 m2'den 800 m2'ye kadar değişen büyüklükte ofislerden meydana gelen iTovver Bomonti'de 280 m2 lobi alanı yer alıyor. Proje "Yeni Ofis Konsepti" sloganıyla 246 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu" denildi.

İTower Bomonti ofis projesi

Web: www.itowerbomonti.com

Tel: 444 9 337

  • Etiketler:

Yorum Yaz