maritbet girişmaritbet
İstanbul Vizyon Park satışa çıktı!

İstanbul Vizyon Park satışa çıktı!

Kuyaş GayriMenkul Yatırım Ortaklığını’nın Yeni Bosna’da inşa ettiği İstanbul Vizyon Park ofis, residence ve atölye blokları, 5 yıldızlı busıness oteli, alışveriş merkezi ile de oldukça iddialı bir yatırım olacak

 Türkiye'de entegre altın ve mücevher sanayini bir çatı altında toplayan Kuyumcukent, gayrimenkul sektörüne yatırım yaptı. Kuyaş GayriMenkul Yatırım Ortaklığını kurarak inşaat sektörüne iddialı projelerle adım atan oluşum, İstanbul Yenibosna'da, Kuyumcukent'in hemen yanında yükselen yeni İş Resedence projesi İstanbul Vizyon Park ile tüm iş dünyasına yönelik bir projeye imza atıyor.  İstanbul Vizyon Park'ın tanıtımı ve KUYAŞ'ın çalışmaları hakkında bilgi verilen Basın Toplantısına KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İstanbul Vizyon Park'ın yeni reklam kampanyasında kullanılacak TV filminin gösterimi ile başlayan toplantıda projenin reklam çalışmaları hakkında da bilgi verildi. “Geleceği Bugünden Görenlere” sloganı ile çıkış yapacak olan İstanbul Vizyon Park'ın özellikle değerli bir yatırım aracı olduğunun altının çizildiği toplantıda özellikle satış fiyatlarının da ulaşılabilir tutulduğu belirtildi.

2011'in ilk yarısında teslimatı hedeflenen İstanbul Vizyon Park, tüm iş dünyasının ofis ihtiyaçlarını karşılayacak ileri teknoloji olanaklarıyla donatılmış. İstanbul Vizyon Park; 5 yıldızlı business oteli, Alışveriş Merkezi ve Residence hizmetleri ile çok iddialı ve ayrıcalıklı bir proje olarak Yenibosna'da yükseliyor. Leasing avantajı ile %5 peşinat, 60 ay vade ve sıfır faiz vade imkanı sunulan İstanbul Vizyon Park'da satışlar başladı.
 
İstanbul'un en büyük metrajlı kompleksi olacak
İstanbul Vizyon Park, temelinde İstanbul'a yeni bir vizyon katmayı da amaçlıyor. İleri teknoloji ve residence hizmetleri ile ayrıcalıklı bir konuma gelen İstanbul Vizyon Park, sadece ofis bloklarından oluşan bir inşaat projesi sunmuyor. İstanbul Vizyon Park; tamamlandığında;  kongre merkezleri, SPA salonu ve business hizmet odaklı 5 yıldızlı oteli, Wedding World Alışveriş Merkezi, Kuyumcukent kompleksi ile birlikte toplam 902 bin m² alanda yer alarak İstanbul'un en büyük metrajlı ve en kapsamlı inşaat projesi olacak. Şu ana kadar 570 bin m² alanının inşasının tamamlandığı İstanbul Vizyon Park, iş dünyasına her türlü ihtiyaca cevap verecek bir ofis ortamı sunuyor. Darphane, Merkez Bankası, Bankalar Grup Merkezleri gibi önemli finans ve altın piyasası  merkezlerinin de yanı başında olan İstanbul Vizyon Park, hem altın ve finans dünyasının buluşma noktası oluyor, hem de müşterilerine çok değerli bir yatırım fırsatı sunuyor. Atatürk Havalimanına 3 dk., mesafede, Serbest bölge, Dış Ticaret Kompleksi, CNR ve IDTM Fuar merkezleri başta olmak üzere tüm iş ve ticaret dünyasının kalbinde konumlanan İstanbul Vizyon Park'tan ofis alanlar hem modern ve V.I.P. hizmete sahip bir iş ortamında olmanın keyfini yaşayacaklar hem de sürekli değer kazanan bir yatırımla geleceğe güvenle bakacaklar.
 
Kuyumcukent kompleksi içinde yer alması nedeniyle finans dünyasının içinde doğan İstanbul Vizyon Park'ta ayrıca; T.C. Merkez Bankası Grup Merkezi, Darphane Saymanlık Veznesi, İstanbul Kuyumcular Odası, Ulusal bankaların Grup Merkezleri ve Merkez Bankası Takas ve Saklama Merkezi gibi önemli kurum ve kuruluşlar şimdiden yerlerini aldılar. Türkiye'nin finans piyasalarının yönünü belirleyen seçkin komşularla iş dünyası için bir çekim merkezi haline gelecek olan İstanbul Vizyon Park için yaklaşık 150 milyon $ yatırım yapıldı. Tamamlandığında 250 milyon $'a mal olacak olan İstanbul Vizyon Park; 5 ofis bloğu ve gerektiğinde üretim için de kullanılabilecek çok amaçlı 2 blok ile toplam 807 birimden oluşuyor. Kuyumcukent ile birlikte tamamlandığında 500 milyon $'a ulaşacak bu büyük yatırım için şu ana kadar 400 milyon $ harcandı.
 
İSTANBUL VİZYON PARK : GELECEĞİN EN KARLI YATIRIMI OLACAK
İstanbul Vizyon Park'ın tanıtımı için düzenlenen Basın Toplantısında proje hakkında bilgi veren KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, Kuyumcukent'in başarılarını referans aldıklarını ve bu güvenle tüm iş dünyasına hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti. KUYAŞ'ın, ilk projesinin İstanbul Vizyon Park olduğunu belirten Sait Erdal Metiner, yeni projelerle KUYAŞ'ın gayrı menkul sektöründe kalıcı olacağını vurguladı. İstanbul'un görsel güzelliğinin gelişmesine katkıda bulunacak, çevreye duyarlı projeler gerçekleştireceklerini söyleyen KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner ; “KUYAŞ, tamamen Gayrı Menkul sektöründe faaliyet gösterecek bir oluşumdur. İlk projemiz olan İstanbul Vizyon Park ile tüm iş dünyasına ciddi, konforlu, kaliteli, güvenilir ve sadece bugün değil her zaman kazandıracak bir ofis projesi sunuyoruz. İstanbul Vizyon Park ilk projemiz ama son olmayacak. Yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Şu anda iş dünyasına yönelik inşaat projelerine odaklandık ama önümüzdeki günlerde uygun koşullar olursa konut projelerine de sıcak bakabiliriz.” Dedi.
 
Dünyanın yeni merkezinin Türkiye olduğunu ifade eden Sait Erdal Metiner;  “Türkiye değişiyor, gücünün farkına varıyor. Ekonomisi, sanayisi, girişimcileriyle Türkiye, dünyaya yön veriyor. Vizyon yatırımcılar ve iş dünyası, dünyanın 16. ve Avrupa'nın 6. büyük ekonomisi olan Türkiye'de gelişen yeni iş modellerine uygun, tüm gereksinimlerine cevap verecek ofis alanları arıyorlar. Urban Land Institute ve Price Waterhouse Coopers tarafından hazırlanan 2008 Avrupa Emlak Raporu'na göre, İstanbul, gayrimenkul yatırımında en cazip 2. kent. Ancak bu cazibe, doğru projeler geliştirildiği sürece geçerli. İstanbul Vizyon Park, konumu, mimarisi, altyapısı, teknolojik donanımı ve ayrıcalıkları ile şirketler için yalnızca İstanbul sınırlarında değil, Türkiye ve bölge ülkeler arasında da en doğru yatırım” şeklinde konuştu.
İstanbul Vizyon Park'ın İstanbul'da ana arterlerin kesişme noktasında olduğunu ve ulaşım kolaylıkları ile her yere çok yakın olmasının avantaj yarattığını vurgulayan Sait Erdal Metiner şunları söyledi : “A sınıfı akıllı ofisler, geniş dinlenme alanları, zengin sosyal yaşam, otel ve kongre merkezi hizmetleriyle İstanbul Vizyon Park içinde yer alacak şanslı şirketlere konforlu ve çağın ötesinde bir iş yaşamının kapılarını açacak. Üstün altyapısı, çevresine değer katan mimarisiyle İstanbul Vizyon Park, vizyoner yatırımcılar ve işadamları için en ideal merkez konumunda bulunuyor. Şirketler için ve çalışanlarına her açıdan en üst seviyede çalışma ortamı sağlayacak olan İstanbul Vizyon Park, ileri bir vizyon ve detaycı bir düşünce anlayışının ürünü. Rahatlamak ve sosyalleşmek için ferah dinlenme alanları, kafeterya ve coffee shop, engelliler için park yeri ve WC'ler, yeşil alanlar, Kuyumcukent kompleksi içinde yer alan food court ve çarşı, çalışanların işe keyifle gelmesini sağlayacak artılardan bazıları… “
 
LEASING'LE SIFIR FAİZ AVANTAJI SADECE İSTANBUL VİZYON PARK'TA..
KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, İstanbul Vizyon Park'ı güçlü ve rakipsiz kılan bir başka özelliğin “Leasing” imkanı sunmaları olduğunu söyledi. Projenin satış koşulları hakkında bilgi veren Metiner; “İstanbul Vizyon Park, gerçekten de benzersiz ve rakipsiz bir proje. Altın ve Finans dünyasının içinde, fuarlar, ihracatçılar birliği, serbesz bölge ile ticaretin merkezinde, havalimanına, tüm ulaşırm arterlerine çok yakın mesafede oluşu ile sağladığı yaşam kolaylıklarına ek olarak biz buradan ofis sahibi olmak isteyenler içinde avantajlı ödeme koşulları hazırladık. Projenin inşaatlarının %80'inin tamamlanmış olması bizim müşterilerimize leasing avantajı sunma imkanımızı sağladı. Şu anda, %5 peşinat ve sıfır faizle 60 ay vade imkanı veriyoruz. Banka kredisi alamayanlara biz kredi açabiliyoruz. “ şeklinde konuştu. Sait Erdal Metiner, İstanbul Vizyon Park'ın sadece bugüne değil, geleceğe de yatırım olduğunu ifade ederek, iş dünyasını proje ile tanışmaya davet etti.

OFİS BLOKLARI
Kazanmayı bilen vizyoner girişimciler için
Teslim Tarihi:  2011
Brüt İnşaat Alanı:  81.062 m2
Blok sayısı :  5
Kat Sayısı :  5 kat otopark +  bodrum + zemin ve asma kat + 9 kat
Asansörler :  2 asansör, 1 yangın asansörü ve 1 servis asansörü
Otopark Kapasitesi:  543 kapalı, 163 açık, toplam 706
Ofis teslim şekli : Shell and core (kaba yapısı tamamlanmış, ana elektromekanik sistemleri kurulmuş, ortak hacimler tüm dekorasyon öğeleri ile birlikte bitirilmiş).
 
Ofisler:
260 m2-1154 m2 arası dubleks mağazalar
35 m2 -186 m2 arası ofisler
 
ÇOK AMAÇLI BLOKLAR
Dilerseniz ofis dilerseniz atölye…
İstanbul Vizyon Park'ta 2 adet çok amaçlı blok yer almaktadır. A sınıfı ofis kriterlerini karşılayan bu bloklar, aynı zamanda üstün teknolojik altyapısı ile Avrupa Birliği normlarında üretim alanı imkanı da sunmaktadır.
 
Üstün teknik altyapı!
Özellikle altın ve mücevherat üretimine yönelik atölye alanları olarak düşünülen çok amaçlı bloklarda her bağımsız bölümün pencereleri açılabiliyor ve vinç ile ağır ekipmanlar kolayca taşınabiliyor. Aynı zamanda geniş servis asansörleri de büyük hacimli ekipmanların taşınmasına olanak veriyor. Dünya standartlarında oluşturulan arıtma ve havalandırma sistemleri için hem çalışan hem çevre sağlığı korunuyor.
 
Teslim Tarihi :  2011
Brüt İnşaat Alanı:   149.042 m2
Brüt alan :  77.959 m2
Net Alan :  60.067 m2
Blok sayısı :  2
Kat Sayısı :  5 kat otopark/bodrum + zemin + 11 kat
C1 Blok Asansörler:  7 asansör ve 3 servis asansörü
C2 Blok Asansörler:  3 asansör, 3 servis asansörü
Otopark Kapasitesi:  1268 araç
 

Teslim şekli :   Shell and core (kaba yapısı tamamlanmış, tüm mekanik sistemleri kurulmuş, ortak hacimler tüm dekorasyon ögeleri ile birlikte bitirilmiş).
Çok amaçlı ofisler:
Satış Birimi:  8-16 m2
Dükkan: 45-102 m2
Atölye :  165-450 m2
Lokanta:  1298-1943 m2
Ofisler:
260 m2 -1050 m2 arası dubleks mağazalar
20 m2 -1171 m2 arası ofisler
 

İstanbul Vizyon Park iletişim bilgileri
Web: www.istanbulvizyonpark.com.tr

Tel: 0212 603 11 13

  • Etiketler:

Yorum Yaz