maritbet girişmaritbet
Flatofis yüzde 89 doluluk oranına ulaştı

Flatofis yüzde 89 doluluk oranına ulaştı

Çalışan mutluluğunu esas alan bir anlayışla tasarlanan Türkiye’nin ilk A sınıfı yatay ofis projesi Flatofis’te, yeni firmalarla doluluk oranı yüzde 89’a ulaştı

Büyük plazalardan, sıkışık iş ortamlarından bunalanlar, Sinpaş Yapı'nın Haliç'te yer alan Flatofis projesiyle yeni bir iş ve yaşam alanına kavuşma fırsatı yakalamaya devam ediyor. Çalışan mutluluğunun yanında verimliliğini de artıran mimari tasarım ve hizmet anlayışıyla büyük ilgi gören Flatofis, önemli firmaların tercih ettiği adres olmaya devam ediyor.

Türkiye'nin başarılı ev aletleri markası ARZUM, bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle 3 ay süren yoğun bir dekorasyon süreci sonunda, 207 kişilik profesyonel ekibi ile Flatofis'teki ofisine yerleşti. Yeni ofisinde “Geçmişten Günümüze Arzum” konsepti ile ofis içerisinde bir müze de yaratan markanın çalışanları, 1800 metrekare büyüklüğündeki, akıllı ofis çalışma sistemine uygun, modern ve ferah çalışma ortamının avantajlarını yaşıyor.

4 bin ila 4 bin 500 çalışana ulaşmayı hedefleyen Flatofis, bünyesine yeni katılan firmalar ile bugün 3 bin 200 kişiye ulaştı. Şubat 2011 itibarıyla yüzde 89 doluluk oranına ulaşan Flatofis'te yer alan diğer firmalar arasında Pronet, Samsung, Centrum, Sadece Hosting, Şafak Hastaneleri GM, Dijitek, Fastcom, Katılım Medya, Doğa Telekom, Türkmesh, Indigo İstanbul, Dağbaşı Hukuk, Oksante, Medimiks, Gefco, Cipro, Karal Mimarlık, Marchon Türkiye, Optomod, Giz İç Mimarlık yer alıyor. Flatofis'in yeme-içme bölümünde ise İbrahim Kutluay'ın ortağı olduğu Latife restoranları, Burger King, Değirmen, Kampüs, Kumpir Box, M&N Gür Pizza, Kırım Sofrası, Mamma Mia, Cafe Mi Cafe bulunuyor.

62 bin m2 kiralanabilir alan

Flatofis İstanbul, zamanının önemli bir kısmını ofislerinde geçirenleri yatay ofis kavramıyla tanıştıran Türkiye'nin ilk A sınıfı yatay ofis projesi. Tek katta 200 m2'den 12 bin 500 m2'ye varan ofisleriyle iş hayatında “yatay geçiş” hareketini başlatan 4 katlı Flatofis'te, toplam 62 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. 

Flatofis İstanbul projesinde verimliliği artırmayı ve çalışan mutluluğunu baz alan yatay ofis konsepti, çalışanlara yoğun iş temposu içinde kendilerini doğayla iç içe hissedecekleri özel peyzajlı yeşil bir ortam, gün ışığından maksimum yararlanan mimari ve fitness, sauna, spa, havuz gibi özelliklerle de desteklenerek, tam bir çalışan mutluluğu odaklı ortam sunuyor. Flatofis İstanbul'un çalışma hayatını kolaylaştırıcı diğer özelliklerinden biri ise firmalar için özel toplantı salonlarının bulunması.

Flatofis İstanbul, E-5 otoyoluna 50 m, Ayvansaray Metrobüs Durağına yürüyerek 5 dakika, Taksim'e 14, Mecidiyeköy'e 8, Maslak'a 11 dakika uzaklıkta son derece rahat ulaşım imkanı sağlıyor.

www.flatofis.com.tr

0 212 437 83 83

  

  • Etiketler:

Yorum Yaz