maritbet girişmaritbet
Fer Yapı ve Sinpaş’tan Bomonti’ye ITower geliyor

Fer Yapı ve Sinpaş’tan Bomonti’ye ITower geliyor

Fer Yapı-Sinpaş GYO Ortaklığında Şişli Bomonti’de yapılan iTower Bomonti Projesi, İstanbul’u yeni ofis konseptiyle tanıştıracak

Fer Yapı-Sinpaş GYO Ortaklığında Şişli Bomonti'de yapılan iTower Bomonti Projesi, İstanbul'u yeni ofis konseptiyle tanıştıracak. 60 metrekareden 800 metrekareye ofis alanları bulunduran iTower Bomonti projesinde  metrekare satış fiyatları 3 bin 700 dolardan başlıyor. Cuma günü satışa sunulacak 30 milyon doların üzerindeki proje, 2012 yılı sonunda teslim edilecek.

Dün yapılan tanıtım toplantısında konuşuna Fer Yapı Yönetici Ortağı Ramadan Kumova, konum olarak İstanbul'un en önemli merkezlerinde yer alan projeye başlamadan önce 1200 kişiyle anket yaptıklarını belirterek” Ankettten çıkan sonuca göre projeye yaptık.  iTower nitelikli küçük ofis seçeneği ve bina içindeki düzenin yeni yönetmeliklere uygun olması ile önplana çıkıyor” dedi.  6 katı otopark olmak üzere toplam 36 kattan oluşan projende doğal havalandırma ve özel soğutma sistemi kullandığını kaydeden Kumoava, harcadığın kadar öde ve kat bahçeleri ile dikkatti çektiğini ifade etti. Kumova şöyle devam etti: “Personel giderleri, ısıtma ve soğutma ve ortak alan giderleri ofisleri en fazla zorlayan maliyetler. Bizim oluşturduğumuz özel sistemle ısıtma soğutmada herkes kendi kullandığı kadar ödüyor. Böylece ortalamada  6-7 dolar olan metrekare  maliyeti, bizim projede 4 dolar civarına düşüyor.”

Kuzey Batı işletecek

iTower ‘ın ayrıca ofis çalışanlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir proje olduğunu ileten Ramadan Kumova şu bilgiyi verdi:”Yemek yerken yaşanan sıkıntıları gidermek için de imkanlar sunarak projeyi buna göre konumlandırdık. Projenin işletme ve kiralamasını ise KuzeyBatı- Savills yapacak.” 

Ofislerin yüzde 15'ni sattı

213 tane ofis alanın yer aldığı projede 60 metrekare ile  800 metrekareye kadar büyüyebilen  ofisler yer alıyor. En küçük ofisin fiyatının  245 bin dolardan başladığını ileten Kumova, “ Projemiz cuma günü satışa  sunulacak. Ancak daha önce yapılan ön tanıtımda iTower'ın yüzde 15'ni sattık. Proje ise 2012 yılı sonunda tamamlanacak” diye konuştu. iTower'da metrekare  satış fiyatlarının ise en düşük 3 bin 700,  en yüksek 5 bin dolar olduğunu ileten Ramadan Kumova, “Kiralama fiyatları ise alt katlarda 25 dolar üst katlarsa ise 35 dolar olacak” dedi.

Sinpaş, inşaatı uzmanına bıraktı

Toplantıda konuşan Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sinpaş'ın 2007 yılında GYO'laşması üzerine SPK'nın kendilerine inşat yapma kısıtlaması getirdiği için inşaat işini ortakları Fer Yapı'ya verdiklerini aktararak, “Sinpaş GYO konut alanında uzmanlaşacak. Ancak bu sistemle de mevcut arsalarımız üzerinde ofis gibi farklı projeler yapacağız. iTower da bunun ilk demosu olacak. Ramadan Kumova bu projenin satışında hiç zorlanmayacak” diye konuştu.

İTower Bomonti ofis projesi

Web: www.itowerbomonti.com

Tel: 444 9 337

  • Etiketler:

Yorum Yaz