maritbet girişmaritbet
Dumankaya Vizyon Bulvar'da ofisler kiracılarını bekliyor

Dumankaya Vizyon Bulvar'da ofisler kiracılarını bekliyor

Kentsel dönüşüm alanlarından Kartal'a yeni bir kimlik kazandıran Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alanlara adını veren Vizyon Bulvar'da kiralamalar başlıyor

Kentsel dönüşüm alanlarından Kartal'a yeni bir kimlik kazandıran Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alanlara adını veren Vizyon Bulvar'da kiralamalar başlıyor.

Toplamda 16 bin metrekarelik bir alana sahip Vizyon Bulvar'daki ofis ve diğer ticari alanların kiralaması için Dumankaya, gayrimenkul danışmanlığı alanında uluslararası hizmet sunan Jones Lang Lasselle ile anlaşmaya vardı. Her ihtiyaca ve gereksinime göre doğru ölçeklerde tasarlanan Vizyon Bulvar'daki ofis ve ticari alanlar 50 ila 5 bin 500 metrekare arasında değişiyor.

Adliye Sarayı'na yakın

Anadolu Yakası'ndaki kentsel dönüşümün merkezi Kartal'da yapımı devam eden Adliye Sarayı'na çok yakın bir konumda yer alan Vizyon Bulvar'ın A sınıfı ofis ve ticari alan ihtiyacını karşılama adına önemli bir yatırım olduğuna değinen Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, "Yüksek standartlara sahip Dumankaya Vizyon içinde ticari alanlar bulunuyor. Vizyon Bulvar, projenin ana giriş, lobi ve arka bahçe kısımları ile ortak konumda yer alıyor. A sınıfı ofis ve ticari alanların kiralamasında uluslararası deneyime sahip Jones Lang Lasselle firması ile birlikte çalıştığımız Vizyon Bulvar'da 50 ila 5 bin 500 metrekare arasında değişen pek çok sayıda ticari alanın kiralamasına başlıyoruz" dedi.

Ulaşım alternatiflerine sahip bölgede

Adalet Sarayı'na çok yakın bir yerde E-5 karayolunun deniz tarafında yükselen Vizyon Bulvar ulaşım açısından pek çok alternatifi bir arada sunuyor. Projenin hemen önünden geçen ve yapımı süren Anadoluray hafif raylı metro hattı tamamlandığında 3 kilometre uzaklıktaki Kartal Tren İstasyonu'ndan 35 dakikada Halkalı'ya bile gitmek mümkün olacak. Marmaray projesi, projeye son derece yakın noktada yer alan Kartal ve Pendik deniz otobüsü ile vapur iskeleleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı Vizyon Bulvar'a ulaşılabilirliği daha kolay bir hale getiriyor.

Dumankaya Vizyon iletişim bilgileri
Web: http://www.dumankayavizyon.com/
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 517 64 38

  • Etiketler:

Yorum Yaz