maritbet girişmaritbet
Aura Residence’da metrekaresi 3.500 TL’ye 6 işyeri!

Aura Residence’da metrekaresi 3.500 TL’ye 6 işyeri!

Propa İnşaat’ın, Kartal’da inşa ettiği AURA Residence projesindeki işyerleri, metrekaresi 3.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Propa İnşaat'ın, Kartal'da inşa ettiği AURA Residence projesindeki işyerleri, metrekaresi 3.500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Değişik büyüklüklerde 6 iş yerinin bulunduğu AURA Residence, Kartal Soğanlık metro durağına 100 metre mesafede bulunuyor. E-5 yan yola ise sadece 30 metre mesafede olan AURA'da, iş yerleri caddeden rahatlıkla görünüyor.

AURA Residence'ta satışa çıkan iş yerleri, toplam 350 metrekare brüt alana sahip. Ayrıca istenirse birleştirme veya bölünme imkânı da var. “İster işlet kazan, ister kirala kazan” modeli ile projenin ticari potansiyelini iş fırsatına çeviren işyerleri, caddeden görünürlüğe ve tabela değerine sahip.

Söz konusu 6 iş yerinin 4 cephesi bulunuyor ve önünde açık otopark da mevcut. Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'na 600 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan AURA'dan çıkıp birkaç dakikada metroya yürümek mümkün. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, yüzde 55'i satılan AURA'nın inşaatının da yüzde 60'ının tamamlandığını belirtti. AURA'nın 2011 yılı sonunda teslim edileceğine dikkat çeken Özçiçek, işyerlerinin de tüm tesisat altyapıları tamamlanmış, iç duvarları, dış doğramaları yapılı ve içi dekorasyona hazır şekilde teslim edileceğini sözlerine ekledi.

Aura Residence iletişim bilgileri

Web: www.propa.com.tr

Web: www.propaaura.com

Tel: 0216 671 19 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz