maritbet girişmaritbet
Arista Bomonti Business’da m2’si 4500 dolar!

Arista Bomonti Business’da m2’si 4500 dolar!

Girdiği her sektörde farklı uygulamaları ile dikkat çeken AR Şirketler Grubu, ARİSTA markası ile inşaat sektörüne giriyor. İlk projesi Arista Bomonti Business ile Türkiye’de değil dünyada ilk olan yeni uygulamalar ile ofis anlayışına yeni bir boyut getiriyor

İstanbul'un son dönemlerde en gözde bölgesi olan Bomonti'de yer alan Arista Bomonti Business, 30 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek. 28 katlı binanın tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından yapıldı. Her katta 256 metrekareden 4 dairenin bulunduğu projede daireler birleştirilerek kullanılabiliyor. Metrekaresi 4500-6600 dolar arasında satışa sunulan Arista Bomonti Business'i farklı kılan ise ofisle birlikte sahip olunacak ayrıcalıklı hizmetler.

“Kazanan” siz olun!

Arista Bomonti Business, benzersiz bir İstanbul manzarası eşliğinde prestiji, konforu, ziyaretin ve ağırlanmanın keyfini de sunuyor. Kısaca Arista Bomonti Business, iki kelimeyle iş dünyası için “ulaşılabilir lüksü” sunuyor. Arista Bomonti Business'ın, benzerlerine kıyasla pek çok artısı da var. İş yemeğinde Türk ve dünya mutfaklarının lezzetine varmak veya 7/24 güvenlik ekibinin işinin başında bulunduğu bir binada çalışmak Arista Bomonti Business sakinleri için “sıradan” bile sayılabilir.

Arista Bomonti Business'ın her türlü sağlık sorununa karşı görevde bulunan yetkili doktoru, spa'sı, fitness salonu ve kuaförü dışında, bazı hizmetleri de var ki, bunlar Arista Life üyeleri için bambaşka bir hizmet kültürünün kapılarını açıyor. Arista Life, Arista Bomonti Business'tan ofis satın alanlar için uygulamaya konan bir sistem. Bu sistemin amacı ise “sadece lüksü değil, ayrıcalıklı olmayı önemseyenlere”; “sadece Türkiye'de değil dünyada benzeri olmayan” hizmetler sunmak. Örneğin iş seyahatine çıkmak üzere havaalanına Rolls Royce'la gitmek... Her an emrinize amade bekleyen üç adet lüks Mercedes ile konuklarınızın ulaşımını sağlamak. Veya köprü trafiğine takılmadan, özel yatınızla Boğaz'ın karşı yakasına geçmek, sizinle toplantı yapmak üzere uçaktan inen müşterinizi, körükten alarak Arista Bomonti Business'a getirmek… Üstelik bütün bu hizmetlere son derece küçük meblağlar karşılığında ulaşabilmek... Bu ayrıcalıklı iş hayatını yaşayabilmeniz için gereken tek koşul ise, Arista Bomonti Business'tan ofis satın almak!

Arista Life,Arista Bomonti Business da dahil herhangi bir Arista projesinde mülk sahibi olanlara veya Arista'ları kiralayan firma sahiplerine ya da ortaklarına sunulan bir ayrıcalık. Hiç bir kâr amacı gütmeden, sadece toplu satın alma ile fiyatları inanılmayacak kadar aşağıya çekilen her türlü hizmetten yararlanabileceğiniz Arista Life'ın hizmetleri arasında ise Back-Up'ın kurumsal markası Back-Up Concierge'da bulunuyor. Bu da Arista Life'ın Türkiye genelindeki yüzbinlerce üyesine, karşılaştıkları her sorunda hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunma imkânı tanıyor. Hatta 7 gün 24 saat özel hattından ulaşacağınız kişisel asistanınızdan, dilediğiniz taktirde Arista Bomonti Business çatısı altında hizmet alabileceğiniz anlamına geliyor. Aynı şekilde Arista Life üyelerini birbirinden farklı pek çok kişisel hizmet alma, organizasyonel hizmetlerden yararlanma ve bilgilendirme hizmetlerinden dilediğini talep etme ayrıcalığı da bekliyor.

Akıllı Yatırımın Adresi ARİSTA Bomonti Business

Arista Bomonti Business, aynı zamanda akıllıca bir yatırım olarak da öne çıkıyor. Metrekaresine en az 20 USD'den kiracı bulma garantisi veren kuruluşun bir diğer garantisi ise inşaatın tamamlanmasını takip eden 120 gün içinde kiracı bulmak! Kiracı bulamadığınız takdirde kiranız Arista tarafından karşılanıyor.

 

Arista Bomonti Business'la ilgili rakamsal bilgi de vermek gerekirse...

  • Arista Bomonti Business projesinin yatırım bedeli, 30 Milyon USD civarında.
  • Bünyesinde 85 ofis dairesinin bulunduğu bina 28 katlı ve her katta, arzu edildiği taktirde birbirleriyle bağlanabilen 4 ofis dairesi bulunuyor.
  • En küçük ofis dairesi 256 metrekare ve bir katta en fazla 1169 metrekare ofis alanı satın alınabiliyor.
  • Her bir ofis dairesi ise 4500-6600 USD'ye satılıyor.
  • İsta Gayrımenkul'ün diğer Arista projeleri arasında
    • Arista Balmumcu Otel & Residence,
    • Maslak Residence, AVM ve Ofis,
    • Maslak Ofis,
    • Arista Ataşehir,
    • Ataköy Arista Otel, Residence, AVM ve Ofis de bulunuyor.

 

Ar Grup, Arista Bomonti Business ve Arista Life üyeliğiyle size bir ofisten çok bir yaşam biçimi sunuyor. Bu yaşam biçmini dünyada dahi benzeri bulunmayan hizmetleriyle ayrıcalıklı kılıyor ve iş dünyasının içindeki herkese, makûl fiyatlar karşılığında ulaşılabilir lüksü doyasıya yaşama fırsatı sunuyor.

 

Arista Bomonti iletişim bilgileri

Web: www.aristabomonti.com

Web: www.aristalife.com

Tel: 0212 444 44 96 

  • Etiketler:

Yorum Yaz