maritbet girişmaritbet
Anadolu yakasının residence-ofis konseptli en özel projeleri

Anadolu yakasının residence-ofis konseptli en özel projeleri

Anadolu Yakası'ndaki rezidans ve ofis konseptini en iyi harmanlayan projeleri sizin için derledik

Bu projeler hem yaşamak hem çalışmak için ideal. Evinizden çıkıp 1 dakikada ofisinize ulaşmak istiyorsanız bu rezidans-ofisleri tercih edebilirsiniz. Farklı tasarımları, hizmetleri ve alt yapısıyla dikkatleri çeken bu projeler, ofisleriyle olduğu kadar rezidans daireleriyle de ön plana çıkıyor. 

Sarphan Finans Park; bu konseptin en iyi uygulayıcılarından biri olan Sarphan Finans Park, residence, ofis ve otel üçlüsünü bünyesinde barındırıyor. 11 metrekare ile 1.360 metrekare arasında değişen ticari üniteleri ve 11 metrekare ile 1360 metrekare arasında değişen ofis bölümleri bulunan Sarphan Finans Park Ofisleri, ferah çevre düzenlemesi ve süs havuzlarıyla karmaşadan uzak bir atmosfer sağlarken, geniş toplantı ve konferans salonu imkânlarıyla da iş yaşamına profesyonel katkılar sağlıyor.

sarphan finans park ofisleri

Dap Vazo Kule; Ataşehir'de konumlandırılan Dap Vazo Kule, 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğundan meydana geliyor. Az sayıda ofisin kaldığı projede 72 metrekare en üst kattaki deniz gören ofislerin fiyatları 485 bin liradan başlıyor. Toplam 399 ünite bulunuyor. Kalite ve hizmet açısından beş yıldızlı otellerin konforuna sahip olan Vazo Kule, sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındırıyor.

dap vazo kule

Arma Residence; Kurtköy'de rezidans ve ofis konseptini birleştiren nadir projelerden Arma Residence'ta metrekare birim fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor. 30 Haziran'da teslimlerin başlayacağı Arma Residence, Okkalar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 24 ay 0 faiz imkanı sunulan projede 264 birim bulunuyor. Arma Residence'ta residence temizlik hizmetleri, sağlık hizmetleri, araç kiralama hizmetleri yanı sıra yüzme havuzu, fitness center, hamam, sauna, yürüyüş yolu, stüdyo odaları ve buhar odası mevcut. 

arma residence

Work Square; Ev-ofis şeklinde tasarlanan Work Square'de bir otel de hizmet verecek. 351 birimden oluşan projede  ayda 1.524 liradan başlayan fırsatlar sunuluyor. Şimdi al peşinatı teslimde öde avantajının bulunduğu Work Square'de 120 aya kadar banka kredili ödeme imkanı mevcut. Toplantı salonu, yüksek güvenlik, IT hizmetleri, concierge hizmetleri ile dikkat çeken projede ofis günümüz iş dünyasının ihtiyaçları düşünülerek oluşturuldu. 

work square home office

Ayport Residence; 2015 yılının sonunda teslimlerin başlayacağı Ayport Residence'ta daireler konumu gereğince ofis olarak da kullanılabiliyor. A bloğu iş merkezi olarak tasarlanan projede, B, C ve D bloklar ise dairelerden oluşuyor. Ayport Residence projesinde fiyatlar 250 bin liradan başlıyor. Zemin + 9 katlı bloklardan meydana gelen Ayport Residence'ta 216 bağımsız birim ve 35 dükkan yer alıyor. 

ayport residence dükkanları

Ritim İstanbul; Ofis ve rezidanslardan meydana gelen Ritim İstanbul, Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. 2015 sonunda tamamen teslim edilecek olan projede 39 metrekare home ofislerin fiyatları 209 bin liradan, 53 metrekare ticari ofislerin fiyatları ise 328 bin liradan başlıyor. Altında açık alışveriş merkezinin bulunduğu projede, akıllı home office konsepti, VIP ofis hizmetleri, konferans ve toplantı salonları ile daha onlarca ayrıcalık mevcut. 

ritim istanbul sosyal alanları

Mai Residence; FerYapı tarafından inşa edilen Mai Residence'ın bloklarından biri residence, diğeri ise ofis olarak tasarlandı. Yıl sonunda tamamlanması hedeflenen ofis bloğu, E-5'e sıfır konumuyla dikkat çekiyor. 1+1 ve 2+1 seçeneklerin yer aldığı Mai Residence'ta ofisler için fiyatlar 530 bin liradan başlıyor. Ofis bloğunun altında 8 adet ticari birim hizmet verecek. Back-Up tarafından Mai'ye özel olarak geliştirilen concierge hizmetleri, hem residence hem konut sakinlerine her anı ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor.

mai residence sarı ofis bloğu

Pega Kartal; Yatırım değeri her geçen gün yükselen Kartal'daki değişim, Pega ile ofislere de yansıyor. İş aşamasında da hızla yükselmek için gerekli olan tüm olanakları sunan Pega'nın yatay ofisleri, sizlere nitelikli çalışma ortamları sunuyor. 32 katlı residence bloğu ile 5 katlı ofis bloğundan oluşan Pega Kartal'da bilgilendirme hizmetleri, danışmanlık hizmetleri ve seyahat hizmetleri sunuluyor. 

pega kartal ofis bloğu

Brandium Ataşehir; Rezidans ve ofislerin yer aldığı Brandium Ataşehir'in altında bir alışveri merkezi yer alıyor. Alışveriş merkezi ile bağlantılı 2 blokta ofislerin yer aldığı Brandium Ataşehir, toplam 4 rezidans bloğundan oluşuyor. Projede ofis fiyatları yüzde 10 indirimli olarak 495 bin liradan başlıyor. Konsiyerj, 24 saat resepsiyon, yemek servisi ve kuru temizleme gibi hizmetler bulunuyor.

brandium ataşehir ofis bloğu

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Home ofiste sıfır peşinat ve cazip ödeme koşulları
  • 24.05.2014 15:35

Home ofiste sıfır peşinat ve cazip ödeme koşulları

Home office şeklinde tasarlanan Rota Office'te 84 birim bulunuyor ...

Anadolu yakasının residence-ofis konseptli en özel projeleri
  • 15.05.2014 14:56

Anadolu yakasının residence-ofis konseptli en özel projeleri

Anadolu Yakası'ndaki rezidans ve ofis konseptini en iyi harmanlayan projeleri si ...

Home Office çalışmanın kuralları neler?
  • 08.06.2012 13:37

Home Office çalışmanın kuralları neler?

Home office'da çalışmanın kurallarını yıllardır aynı pozisyonda çalışanlar anlat ...

Bayraklı Tower'da son ofislere 120 ay vade!
  • 19.05.2012 15:23

Bayraklı Tower'da son ofislere 120 ay vade!

2012 sonunda sahiplerine teslim edilecek Bayraklı Tower'da son 5 ofis ile yarım ...