maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu iki yeni projeyi satışa sundu!

Ağaoğlu iki yeni projeyi satışa sundu!

Ağaoğlu, İstanbul'da hızla artan ofis talebini karşılamak üzere tasarlayarak inşa ettiği, Basın Ekspres Yolu'nda yer alan "My Office 212" ve Maltepe'de yer alan"My Office Gold" projelerinde "10 bin Peşin Ofis Sizin" sloganı ile yeni bir satış kampanyası başlattı

Ağaoğlu, İstanbul'da hızla artan ofis talebini karşılamak üzere tasarlayarak inşa ettiği, Basın Ekspres Yolu'nda yer alan “My Office 212” ve Maltepe'de yer alan“My Office Gold” projelerinde “10 bin Peşin Ofis Sizin” sloganı ile yeni bir satış kampanyası başlattı.
 
Türkiye'de nitelikli konut kavramının mimarı olan Ağaoğlu şimdi de nitelikli ofis kavramını hayata geçirdiği “My Office 212” ve “My Office Gold” projelerine yönelik “ 10 bin peşin ofis sizin” sloganı ile yeni bir satış kampanyası başlatıyor. Ofis fiyatlarının 246 bin 900 TL'den başladığı kampanyada 10.000 TL peşin ödeme yapılarak ofis sahibi olunabiliyor. Taksit ödemesi ise Mayıs 2012 de başlıyor.
 
Türkiye'deki ofis standartlarını dünyayla yarışır hale getirmeyi hedefleyen Ağaoğlu, hem Basın Ekspres Yolu'nun hem de Maltepe'nin iş dünyası açısından öneminin daha da gelişeceğini düşünerek bu bölgelerde 2 yeni ofis projesini hayata geçirmeye karar verdi. Ağaoğlu, yaptığı araştırmalar sonucunda, ofis çalışanlarının modern ve huzurlu bir çalışma ortamına sahip olma talebini dikkate alarak bu projeler için özel tasarımlar geliştirdi.
 
“My Office 212” ve “My Office Gold” projelerinde ofis sahibi olan şirketler, günün her saatinde organize edilebilen teknolojik ekipmanlar ile donatılmış toplantı salonları, CIP Havalimanı Transferi, 24 saat asistan hizmetleri ve tam donanımlı fitness salonu ve sunulan diğer özel hizmetlerle iş hayatında önemli bir prestije sahip olacak.
Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan My Mobilizm Otomobil Paylaşım Sistemi de Ağaoğlu tarafından My Office Gold ve My Office 212 projelerinde hizmete sunuluyor. My Mobilizm ile şirketler filo yatırımı yapmadan istenen türde aracı, günlük ya da saatlik seçeneklerle 7 gün 24 saat kullanabilecek.

Web: www.myoffice212.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz