maritbet girişmaritbet
Weltew Yatak, ilk mağazasını Kayseri Kumsmall AVM’de açtı

Weltew Yatak, ilk mağazasını Kayseri Kumsmall AVM’de açtı

2022 yılının başında lanse ettiği yeni yatırımıyla yatak sektöründe bende varım diyen ve yüzde 35’lik pay alma hedefiyle üretimlerine hızla devam eden Weltew Yatak, ilk mağazasını Kayseri Kumsmall AVM’de hizmete açtı.

Mobilyada İnegöl’ün ihracat rekortmeni Weltew Home, hali hazırda ürettiği yatak parkuruna yatırım yaparak yeni bir markalaşma sürecine girdi. Çeyrek asırdır yürüttüğü mobilya üretimiyle birlikte “Weltew Yatak” markasının odak noktasını tamamen yatak ve uyku grubuna ayıran firma, konsept mağazalarında; yatak, baza-başlık dışında uyku grubu ürünleri ile ev tekstili, yaşama dokunuş ürün grupları ve beyaz grup olmak üzere toplam 6 farklı kategorideki ürünlerini satışa sunacak.

Weltew Home İcra Kurulu Üyesi ve Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can, “Weltew Home mağazalarımızda corner olarak tüketicilerimizle buluşturduğumuz yatak ve uyku grubu ürünlerimizi artık Weltew Yatak mağazalarımızda da kullanıcılarımızın beğenisine sunmaktan son derece mutluyuz. Bu yıl öncelikli olarak 50 corner mağaza ile başladık. Önümüzdeki yılın sonuna kadar ise mevcut bütün mağazalarımızda uyku alanları, uyku shopping shop’ları olacak. 2022’nin sonuna kadar da 20 yeni yatak mağazasını daha kullanıcılarımızla buluşturmayı planlıyoruz” dedi.

“İyi uykunun önemini anladık”

“Bizim amacımız Weltew Yatak olarak tüketicilerimizin ihtiyacına yönelik ürünleri alanında uzman temsilcilerimizle, konusunda ihtisaslaşmış mağazalarımızda satışa sunabilmek” diye belirten Akın Can, “Pandemide insanlar evinde ve yataklarında daha çok zaman geçirdiler. Bu durumda insanlarda memnun ya da memnuniyetsiz olanlar olarak ikiye ayrıldılar. Pandemi aynı zamanda kullanıcıların evlerindeki yatak ürünlerinin ne kadar antibakteriyel olup olmadığıyla ilgili sorguladıkları ve mobilyalarını değiştirme kararı aldıkları bir döneme de neden oldu diyebiliriz. Bu bağlamda bizimde yatak koleksiyonumuzda antibakteriyel ve anti-stress faktörüne sahip ürünler yer alıyor” diye ifade etti.

Son olarak “Yeni bir bedding fabrika yatırımımız var. 2022 yılının 6’ncı ayından sonra faaliyete geçecek” diye ifade eden Akın Can, “Mevcut fabrikamıza ilave yaptığımız mega fabrika bölümümüzün 13 bin metrekaresini yatak ve uyku grubuna ayıracağız” diye belirtti.  Akın Can, “Burada üretim ve depolama faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Şu anda 3 bin metrekaredeyiz yaklaşık 10 bin metrekare ilave alan ekleyeceğiz. 2023 yılı sonunda üretim kapasitemizi tam 2 katına çıkartmayı planlıyoruz. En büyük iddiamız mobilyada olduğu gibi bu alanda da marka haline gelerek pazardan yüzde 35 pay almak. İhracatta da ciddi hedeflerimiz var. Öncelikle iç piyasayı domine ettikten sonra üretimimizin yüzde 70’ini ihraç etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Weltew Yatak, ilk mağazasını Kayseri Kumsmall AVM’de açtı
  • 02.04.2022 16:33

Weltew Yatak, ilk mağazasını Kayseri Kumsmall AVM’de açtı

2022 yılının başında lanse ettiği yeni yatırımıyla yatak sektöründe bende varım ...