maritbet girişmaritbet
Modalife'tan doğaya saygılı bahçe mobilyaları!

Modalife'tan doğaya saygılı bahçe mobilyaları!

Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, “doğaya saygılı bahçe mobilyaları”nda da öne çıkıyor.

Modalife'dan yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde kendi bünyesindeki 150’den fazla mağazası, 30’u aşkın deposu ve Türkiye'nin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağıyla, üretimden teslimata değer zinciriyle, sektörünün öncü markalarından Modalife, evlerdeki konforu bahçe, teras ve balkonlara taşıyan “doğaya saygılı bahçe mobilyaları” ile dikkati çekiyor.

Çocuklara yeşil bir gelecek bırakmak hedefiyle 2021 yılında Türkiye’nin "ilk" plastik mobilya geri dönüşüm fabrikasını hayata geçiren Modalife, bu fabrikada atık toplama merkezlerinden toplanan plastiği geri dönüşüm tesisinde işleyerek günlük 32 ton geri dönüştürülebilen plastik türleri arasında sayılan “polipropilen/pp" granül elde ediyor.

Geri dönüştürülen plastik ile bahçe mobilyaları, plastik sandalyeler ve mobilya ekipmanları üreten Modalife, hem ürün geliştirme hem de Ar-Ge süreçlerine yatırım yapmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Modalife çatı markası altındaki “Sandalie” markasının E-Ticaret Müdürü Mehmet Furkan Adıyaman, plastik enjeksiyon rattan bahçe takımları, mutfak sandalyeleri, monoblok sandalyeler ile koltuk ayak paketleri, masa ayakları gibi mobilya ekipmanlarının plastik fabrikasında üretildiğini belirterek, doğaya zarar vermeyen, uzun ömürlü ve güvenilir bahçe mobilyalarında da iddialı olduklarını aktardı.

Adıyaman, yüzde 100 geri dönüştürülebilir, kolaylıkla strelize edilebilen polipropilen ham maddeden, kendi tesislerinde üretim yaptıklarına işaret ederek, "Tüm ürün gruplarımız, polipropilenden üretilen plastik ürünler… Geniş alanlar ve bahçeler için ideal bahçe mobilyalarımızın yanı sıra balkon, teras ve küçük bahçeler için rattan kare takımlarımız; Lara, Aksu ve Olimpos gibi küçük oturma gruplarımız da mevcut. Ayrıca cam balkonlu ya da kapalı alan olarak da geçen balkon veya bahçeler için kumaş giydirmeli yeni seri ürünlerimizi de tüketicilerimizle buluşturduk. Datça, Side, Belen ürün gruplarımız, ev dışında da konfor arayanların ilk tercihlerinden.”

"Bahçe mobilyalarında bu yılın trendleri arasında sayılan antrasit rengin ağırlıklı"

Sandalie E-Ticaret Müdürü Adıyaman, hem mağazalarda hem de Sandalie.com başta olmak üzere tüm dijital platformlarda hızlı bir operasyon ile tüketiciye ulaştıklarını belirterek, konforun yanı sıra hijyenik, hafif ve uzun ömürlü bahçe mobilyalarına imza attıklarını bildirdi.

Adıyaman, bahçe mobilyalarında bu yılın trendleri arasında sayılan “antrasit” rengin ağırlıklı olduğunu belirterek, doğal rattanda ıslanma sonucu yaşanan çürümelerin plastikte asla olmaması sebebiyle ürün gruplarında plastik enjeksiyon rattan tercih ettiklerini kaydetti.

Kullanılan ham madde reçetesinden teslimat ve kuruluma kadar kontrol altında gelişen sürecin, ürün kalitesinin yanı sıra müşteri tepkilerinin değerlendirilmesine de yadsınamaz bir katkısı bulunduğunu anlatan Adıyaman, “Müşterilerimizin bizi bir adım önde konumlandırmasının en önemli sebeplerinden biri iletişim. Daima çözüm odaklı bir ekiple hareket ediyoruz, karşılaşılabilecek olumsuz durumları da ivedilikle çözüme kavuşturuyoruz. Sosyal medya hesaplarımızda yayınladığımız ‘Mutlu Müşteri Evleri’ serimizin her geçen gün büyüyerek ilerlemesini bu duruma bağlamaktayız.” değerlendirmesinde bulundu.

Modalife çatı markası altındaki “Sandalie” markasına ait bahçe mobilyalarını, yeni ürün gruplarını, kampanya ve fırsatları, 7/24 “sandalie.com”dan takip etmek mümkün. Dekorasyonseverler için dönem dönem çekilişler de düzenleyen Modalife, tüketicilerine yeni ürünleri deneme fırsatı da sunuyor. Markanın, avantajlı fiyatlar yanında ücretsiz kargo seçeneği de bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Modalife'tan yaz kampanyası: Hem yatak hem baza hediye!
  • 22.06.2022 10:47

Modalife'tan yaz kampanyası: Hem yatak hem baza hediye!

Tasarım, kalite ve konforun ulaşılabilir halini sunmayı ilke edinen Türkiye’nin ...

Modalife’tan Babalar Günü’ne özel hediye!
  • 13.06.2022 10:15

Modalife’tan Babalar Günü’ne özel hediye!

Modalife, Babalar Günü’ne özel olarak hediye almak isteyen müşterileri için Esse ...

Modalife'tan iddialı koleksiyon: İstiridye Midi Koltuk Takımı!
  • 30.05.2022 13:48

Modalife'tan iddialı koleksiyon: İstiridye Midi Koltuk Takımı!

Tasarım, kalite ve konforun ulaşılabilir halini sunmayı ilke edinen Türkiye’nin ...

Modalife'tan midi düğün paketleri!
  • 16.04.2022 12:47

Modalife'tan midi düğün paketleri!

Tasarımdan üretime, satıştan teslimat ve teslimat sonrasına dek tüm süreçlerde t ...

Modalife'tan doğaya saygılı bahçe mobilyaları!
  • 07.04.2022 11:15

Modalife'tan doğaya saygılı bahçe mobilyaları!

Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, “doğaya saygılı bahçe mobilyala ...

Modalife ile mobilyada erken rezervasyon dönemi başlıyor!
  • 16.03.2022 16:44

Modalife ile mobilyada erken rezervasyon dönemi başlıyor!

Tüketici dostu fiyat politikası ile kalite, tasarım ve konforun ulaşılabilir hal ...