maritbet girişmaritbet
Uşak Belediyesi'nin yeni binası farklı mimariye sahip olacak!

Uşak Belediyesi'nin yeni binası farklı mimariye sahip olacak!

Uşak Belediyesi Hizmet Binası Yarışması sonuçlandı. Yaklaşık 3 ay süren bir sürecin ardından 183 mimari projenin yarıştığı yarışma ile Uşak Belediyesi’nin yeni hali ortaya çıktı

 

Uşak Belediyesi Hizmet Binası Yarışması sonuçlandı. Yaklaşık 3 ay süren bir sürecin ardından 183 mimari projenin yarıştığı yarışma ile Uşak Belediyesi'nin yeni hali ortaya çıktı. 8 jüri üyesinin 10 gün boyunca değerlendirmede bulunduğu yarışma ile birinci gelen projeye yakın zamanda başlanacak.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Yılmaz, yeni hizmet binasının yarışma ile belirlenerek en iyisine ulaştıklarını dile getirdi.  Yarışmaya katılan bütün projelerin birbirinden değerli olduğuna vurgu yapan Yılmaz, “ Açtığımız proje ile belediye binamızın en iyisini olmasını hedefledik. Bu nedenle titiz bir çalışma içine girdik. Başkanımız Ali Erdoğan'da bizzat çalışmalara katıldı. Projemiz ile yakında başlayacağımız hizmet binamız uzun yıllar Uşak'ın bu konuda bir daha eksiklik yaşamamasına neden olacak” dedi. Yarışmada birçok kriteri ayrı ayrı değerlendirdiklerine dikkat çeken Yılmaz, kriterler konusunda istedikleri hedefe ulaştıklarını belirtti.

Hizmet binasının bitmesinin ardından Uşak'a yakışır bir model belediye sarayının ortaya çıkacağını ileten Yılmaz, “Mevcut belediye binamız kentin uzun yıllar yükünü çekmiştir. Fakat bu hali ile artık şehri kaldırmıyordu. Biz şehrimizin en güzel yerine en güzel hizmet binamızı vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Binamızın içinde bin 500 kişilik çok amaçlı salonu da ilimizin her yönü ile bir eksikliğini giderecek” şeklinde konuştu.

EN GÜZELİNE ULAŞTIK

Uşak Belediyesi'nin yeni hizmet binası için çıktıkları yarışma ile kente yakışır bir hizmet alanı yaratmak istediklerini anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Yılmaz, “ İlimizin belediye hizmet binası maalesef artık yetmiyordu. İsmetpaşa Caddesi'nde yer alan binamız bu hali ile kentin içinde olumsuz bir durum yaratıyordu. Uşak'ın geleceğini planlayan bir belediye olarak öncelikle belediye hizmet binası konusunda bizde öncü olmak istedik. Bu nedenle kentin önemli noktalarından birisi olan Kentsel dönüşüm alanı içinde bir hizmet binası yapılması için yarışmaya çıktık. Yarışmalar en güzel mimari projelerde önemli bir noktada bulunmaktadır. Birçok fikrin yarıştığı yarışmalarda şüphesiz en iyisine ulaşılmaktadır. Biz hizmet binamız konusunda yaptığımız yarışma ile şanslı bir belediye olduk yarışmamıza 183 proje katılırken 8 kişilik jürimiz kriterlere uygun en güzel projeyi seçti. Yakın zamanda projemizi hayata geçirmek için hemen kolları sıvayacağız. Yeni hizmet binamız kentimizin uzun süre bu konuda bir eksiklik hissetmemesine neden olacak. Ayrıca yeni yapılan binamızda modern bir toplantı merkezi de yapacağız. Mevcut binamız da otel olarak değerlendirilebilir. Çalışmaya kısa sürede başlamak istiyoruz” dedi.

TOKİ Haber

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uşak Belediyesi'nin yeni binası farklı mimariye sahip olacak!
  • 07.03.2013 10:13

Uşak Belediyesi'nin yeni binası farklı mimariye sahip olacak!

Uşak Belediyesi Hizmet Binası Yarışması sonuçlandı. Yaklaşık 3 ay süren bir süre ...

Uşak Belediyesi yeni hizmet binası için yarışma açıyor!
  • 10.12.2012 10:16

Uşak Belediyesi yeni hizmet binası için yarışma açıyor!

Uşak Belediyesi yeni yapmayı planladığı hizmet binası için çalışmalarını hızland ...