maritbet girişmaritbet
Zonguldak'ın yeni simgesi Sayınlar Lotus Residence!

Zonguldak'ın yeni simgesi Sayınlar Lotus Residence!

Sayınlar İnşaat tarafından inşa edilen Sayınlar Lotus Residence Zonguldak’ta konumlanıyor.

Sayınlar İnşaat tarafından hayata geçirirlen Sayınlar Lotus Residence 17 bin metrekarelik inşaat alanında tek blokta, bir katı cadde dükkanlar ve 72 adet daireden meydana geliyor.

Sayınlar Lotus Residence’de 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 2+1 daireler 96 metrekare, 3+1 daireler 150 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Türkiye’de gelişime açık yerleşim bölgelerinden olan Zonguldak’ta inşa edilen Sayınlar Lotus Residence, Kozlu’da modern ve çağdaş bir proje olarak şehrin yeni simgesi olacak.

Eşsiz lokasyonu ve mükemmel yapısı ile sadece konut alıcılarının değil, yatırımcılarından da dikkatini çekiyor.

Sayınlar Lotus Residence’de her dairenin kendine ait 1 araçlık kapalı otoparkı ve ortak alanlarda da, çocuk oyun alanları, fitness merkezi bulunuyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

En yeni yapı teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen Sayınlar Lotus Residence’de yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Sayınlar Lotus Residence’de 2+1 daireler 2 milyon 100 bin TL’den, 3+1 daireler 3 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Projede daireler krediye uygun durumda.

Sayınlar Lotus Residence nerede?

Eşsiz bir lokasyona sahip olan Sayınlar Lotus Residence Kozlu Merkez’e 5 dakika, Bülent Ecevit Üniversitesi’ne 10 dakika ve Çaycuma Havaalanı’na 30 dakika mesafede bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz