maritbet girişmaritbet
Zeray Mahal Kartepe'de konut fiyatları ne kadar?

Zeray Mahal Kartepe'de konut fiyatları ne kadar?

Zeray İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Zeray Mahal Kartepe Proesi Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde bulunuyor.

Zeray İnşaat tarafında hayata geçirilen Zeray Mahal Kartepe 30 bin metrekare inşaat alanı üzerinde, 12 blokta toplam 312 daireden meydana geliyor.

Kartepe’nin yeni gözde yaşam alanlarından biri olacak olan Zeray Mahal Kartepe’de konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olacak şekilde tasarlanıyor. Projede 1+1 daireler 89 ila 102, net 50 ila 55 metrekare, 2+1 daireler brüt 122 ila 143, net 80 metrekare, 3+1 daireler 151 ila 190 metrekare, 4+1 daireler 204 ila 223 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Zeray Mahal Kartepe’de konutlar bahçe katı, teras dubleks ve ara kat olacak şekilde tasarlanıyor.

Yemyeşil bir doğa ve bitki çeşitliliği içinde dört mevsimi kesintisiz bir şekilde yaşayabileceğiniz Zeray Mahal Kartepe 4 bin 700 metrekare yeşil alanı ve 5 bin 500 metrekare mavi alanıyla suyun mutluluk veren aurasını sizlerle buluşturuyor ve şehrin içinde bol oksijenli bir hayat sunuyor.

Türkiye’nin gözde yaşam merkezlerinden biri olan Kartepe’de konumlanan Zeray Mahal Kartepe’de yürüyüş parkuru, açık-kapalı otopark, amfi tiyatro, açık-kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna ve fitness merkezi gibi bir çok sosyal olanakları da bünyesinde bulunduruyor. Aynı zamanda projede 7/24 izlenen kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Anahtar teslimi yılsonu olarak planlanan proje de yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

1+1 dairelerin satışının tamamlanmış olduğu Zeray Mahal Kartepe’de 2+1 daireler 2 milyon 815 bin TL’den, 4+1 daireler ise 5 milyon 85 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Zeray Mahal Kartepe’de daireler banka kredisine uygun durumda.

Zeray Mahal Kartepe nerede?

Zeray Mahal Kartepe Ankara-İstanbul otobanına 2 dakika, Bursa-İzmir otobanına 30 dakika, Cengiz Topel Havaalanı’na 5 dakika mesafede bulunuyor.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz