maritbet girişmaritbet
Zekeriyaköy'de İçi Köy, Dışı Şehir Bir Yaşam: Batıkayası Köy!

Zekeriyaköy'de İçi Köy, Dışı Şehir Bir Yaşam: Batıkayası Köy!

İmza attığı her projede en iyiyi hedefleyen Yıldızlar Grup, ormanlık alanları ve doğal güzellikleri ile İstanbul’un kaliteli yaşam sunan semtlerinden Zekeriyaköy’de prestijli bir yaşam alanı inşa ediyor.

Özlem duyulan doğal yaşamı, şehrin merkezinde nezih bir projeyle sunan Batıyakası Köy, insanı odağına alan özellikleri ile konut sahiplerine rafine bir yaşam vadediyor. Batıyakası Köy, tertemiz havası ve yemyeşil ağaçları ile Zekeriyaköy’de yüksek standartlarda sosyal yaşam olanaklarının ön planda olduğu bir dünya sunuyor.

İstanbul'un yeni kaliteli yaşam merkezi

Şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada yaşamak isteyenler, konumu ve kolay ulaşımıyla avantaj sağlayan Batıyakası Köy’de buluşuyor. Tünellerle şehrin merkezine rahat ulaşım sağlayan proje, Boğaz ve Maslak hattına yakın konumda yer alıyor. Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü de dahil önemli ulaşım akslarına, metro ulaşımına ve İstanbul Havalimanı’na yakınlığıyla dikkat çekiyor. Prestiji okullar ve hastanelerin yanı sıra sosyal imkânların da yanı başında olan Batıyakası Köy, Zekeriyaköy’de ayrıcalıklara komşu bir hayat sağlıyor.

batıyakası köy projesi

Şehrin merkezinde doğaya dokunun

Tertemiz hava, yemyeşil ağaçlar ve kuş seslerinin arasında yüksek standartlarda bir sosyal yaşam sunan Batıyakası Köy, yaşamı zenginleştiren, çocuklarınızla güvenle vakit geçireceğiniz geniş peyzaj alanlarına sahip. Bulunduğu lokasyonla uyum içerisinde tasarlanan peyzaj alanları, özlem duyduğunuz doğal yaşamı sizinle buluşturan nezih bir yaşam alanı sunuyor.

Olanaklarıyla zengin bir yaşam

Malzeme ve yapı kalitesi, gün ışığıyla dolu yaşam alanları, doğayla iç içe balkon ve terasları ve sakinlerinin tüm konforunu sağlayan teknolojisi ve altyapısıyla Batıyakası Köy, balkon ve teras kullanımlı farklı tiplerde daire seçenekleri sunuyor. Zengin yaşam alternatiflerini sakinleriyle buluşturan, dört bir yanı ormanlarla çevrili Batıyakası Köy’de 1+1’den 5+1’e değişen büyüklükte 164 adet konut ve 48 ticari ünite yer alıyor. Bahçe katında bulunan özel havuzları, meydanları, yürüyüş yolları ve ticaret alanları ile konut sahiplerinin her beklentisine karşılık veriyor.

Tüm ihtiyaçlarınız yanı başınızda

Batıyakası Köy, tüm olanakları ayağınıza getiren benzersiz bir proje. Güneşlenme alanına sahip yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, hamam ve sauna gibi pek çok farklı sosyal donatı alanına da sahip Batıyakası Köy, şehir hayatının karmaşasından uzaklaşmak isteyenlere şehrin içinde fakat şehirden izole dingin bir dünya sunuyor. Üstelik, projenin içerisinde yer alan Alışveriş Caddesi sayesinde market, fırın, manav, eczane, kuaför gibi günlük ihtiyaçlara da bir adımda ulaşmak mümkün. 

Yıldızlar Grup tecrübesini tüm detaylarında taşıyan Batıyakası Köy, İstanbul’a şehrin içinde, doğanın yanı başında bir yaşam alanı kazandırıyor. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz