maritbet girişmaritbet
Yükselenpark Birkent'te konut fiyatları 3 milyon 300 bin TL'den başlıyor!

Yükselenpark Birkent'te konut fiyatları 3 milyon 300 bin TL'den başlıyor!

Akyükselen İnşaat tarafından hayata geçirilen Yükselenpark Birkent projesinde konut fiyatları 3 milyon 300 bin TL’den başlıyor.

Akyükselen İnşaat tarafından hayata geçirilen Yükselenpark Birkent projesi 5 blokta toplamda 98 daire olacak şekilde inşa ediliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olacak şekilde hayata geçiriliyor. 241 daireler brüt 165, net 109 metrekare, 3+1 daireler brüt 209, net 138 metrekare büyüklükten meydana geliyor.

Doğanın yanı başında olan Yükselenpark Birkent projesi kolay ulaşım noktalarıyla merkezde olmanın avantajını yaşatıyor.

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde meydana gelen Yükselenpark Birkent’te geniş, ferah odaları, manzaralı balkonları ve ferah bahçe alanları ile konforlu bir yaşam hayatı sunuyor.

Kalitenin ön planda olduğu ve maksimum düzeyde konforla tasarlanan Yükselenpark Birkent’te, kamelya alanları, yürüyüş alanları ve açık-kapalı otopark gibi sosyal kullanım alanları da bulunuyor. Aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Yükselenpark Birkent’te yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır.

Şehrin en güzel lokasyonunda yer alan proje, AVM, hastane ve eğitim kurumlarına yakınlığı ve kolay ulaşım noktalarıyla, rahat bir trafik akışının sağlandığı merkezde olmanın da avantajına sahip bir konumda yer alıyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Karaman Parkı’nın yanı başında bulunan, Yükselenpark Birkent’te 2+1 daireler 3 milyon 300 bin TL’den, 3+1 daireler 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Projede 0,69’dan başlayan faiz oranlarıyla Yeni Konut Finansman Modeli ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sunuluyor.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz