maritbet girişmaritbet
Yorum İstanbul Evleri'nde Avealılara yüzde 15 indirim fırsatı!

Yorum İstanbul Evleri'nde Avealılara yüzde 15 indirim fırsatı!

“Avea Her Yerde Kazandırır” platformuyla müşterilerine birbirinden ayrıcalıklı teklifler sunan Avea, sektöründe bir ilke imza atarak Avea ve Türk Telekom müşterilerinin ev sahibi olmalarını kolaylaştıracak önemli bir işbirliğine imza attı

 

Avea, Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Yorum İnşaat'la yaptığı marka ortaklığı kapsamında, tüm Avea ve Türk Telekom müşterileri 30 Nisan tarihine kadar Yorum İstanbul Evleri'nde alacakları her konut için tam 88 bin TL'ye varan indirim fırsatına sahip olacak
 
Türkiye'nin avantajlı tarifeleriyle olduğu kadar yenilikçi kampanyalarıyla da fark yaratan operatörü Avea, Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Yorum İnşaat'la gerçekleştirdiği yeni marka işbirliği ile sektörde bir ilke daha imza atarak Avealıları indirimli fiyatlarla ev sahibi yapıyor.
 
Avea ve Türk Telekom müşterileri; 30 Nisan 2013 tarihine kadar geçerli olacak işbirliği kapsamında, Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimiyle Bayrampaşa'da inşaa edilen Yorum İstanbul Evleri'nde %15 indirime sahip olacak.
 
“Avea Her Yerde Kazandırır” platformu kapsamında yapılan bu işbirliği ile Avea ve Türk Telekom müşterileri her biri 502 bin TL ile 589 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan konutlara büyüklüklerine göre 75-88 bin TL daha az ödeyerek sahip olabilecek.  
 
Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk Avea'nın Yorum İnşaat ile gerçekleştirdiği işbirliği ile ilgili: ”Geçtiğimiz yıl, 88 markayla işbirliğine giderek hayata geçirdiğimiz 135 kampanyayla müşterilerimize 33,3 milyon TL tasarruf fırsatı sunmuştuk. Bu yıl da birçok avantajın, fırsatın ve ayrıcalığın sahibi olarak, Avealılar her yerde kazanmaya devam ediyor. Sektörde rekabeti tüketici lehine şekillendiren Avea, yine bir ilke imza atarak, müşterilerinin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Bu sektörümüzde bir ilk… Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Yorum İnşaat'la yaptığımız marka ortaklığı kapsamında, tüm Avea ve Türk Telekom müşterileri 30 Nisan tarihine kadar Yorum İstanbul Evleri'nde alacakları her konut için 88 bin TL'ye varan indirim fırsatına sahip olacak. Ev sahibi olmayı düşünen Avea ve Türk Telekom Müşterilerine bizim katkımız da bu büyük indirim ve tasarruf fırsatı olacak” dedi.
 
Kampanyadan yararlanmak isteyen Avea müşterileri YORUM yazıp 5060 servis numarasına, Türk Telekom müşterileri ise YORUM boşluk alan koduyla EV TELEFON NUMARASI yazıp 6616 servis numarasına kısa mesaj atarak indirim fırsatından yararlanabilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Havalimanı'nda 5G teknolojisi test edilmeye başlandı
  • 29.07.2022 16:21

İstanbul Havalimanı'nda 5G teknolojisi test edilmeye başlandı

İstanbul Havalimanı'nda Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Türkiye tarafından 5G ...

Akıllı şehirlerde verimlilik, Türk Telekom sayesinde daha da artıyor!
  • 18.04.2022 09:47

Akıllı şehirlerde verimlilik, Türk Telekom sayesinde daha da artıyor!

Türk Telekom, Yeni Nesil Şehircilik İnisiyatifi ile sunduğu hizmetlerle 13 kentt ...

Türk Telekom ile şehirler daha akıllı ve güvenli
  • 19.07.2021 11:27

Türk Telekom ile şehirler daha akıllı ve güvenli

Türk Telekom’un Yeni Nesil Şehir Platformu çözümleri yaşam kalitesi yüksek, sürd ...

‘Deprem hattı’ çalışması devam ediyor
  • 03.11.2020 10:30

‘Deprem hattı’ çalışması devam ediyor

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un beraber ortak bir hat kurması yönünde alın ...

Yeşilçam'ın ünlü köşküne 19 milyon 322 bin 50 lira isteniyor
  • 06.09.2020 06:45

Yeşilçam'ın ünlü köşküne 19 milyon 322 bin 50 lira isteniyor

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden "Aile Şerefi", "Şark Bülbülü" gibi pek çok fi ...

Beşiktaş Nispetiye Caddesi'ndeki göçük kapatıldı!
  • 13.08.2018 11:17

Beşiktaş Nispetiye Caddesi'ndeki göçük kapatıldı!

Beşiktaş'ta dün öğlen saatlerinde yolda meydana gelen göçük, İstanbul Büyükşehir ...