maritbet girişmaritbet
Yıldırım Palace Antalya'da satışlar devam ediyor!

Yıldırım Palace Antalya'da satışlar devam ediyor!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace projesi Antalya’da konumlanıyor.

Yıldırım Mimari tarafından hayata geçirilen Yıldırım Palace 10 bin 200 metrekare arsa alanında, 3 blokta toplam 191 konuttan oluşuyor.

Yıldırım Palace’de 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 1+1 daireler 63 metrekare, 2+1 daireler 91 metrekare, 2+1 dubleks daireler 120 metrekare ve 3+1 daireler 123 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Dünyada turizmin merkezi noktalarından olan Antalya’nın Alanya ilçesinde konumlanan Yıldırım Palace projesi, Avsallar bölgesinde yer alıyor.

Proje, 5 yıldızlı otel standartlarında olup, konum olarak da denize ve çarşı merkezine olan yürüme mesafesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Yıldırım Palace projesi, kamelya alanları, açık otopark, açık-kapalı ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal kullanım alanlarını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan Yıldırım Palace, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Konutların Euro bazında satışının gerçekleştiği projede 2+1 dairelerin satışı tamamlanmış olup, 1+1 daireler 84 bin EURO’dan, 3+1 daireler ise 174 bin 900 EURO’dan başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Yıldırım Palace’de peşin alımlarda yüzde 12 oranında indirim ve 25 aya kadar faizsiz taksit imkanı sunuluyor.

Yıldırım Palace nerede?

Dünyanın sayılı plajlarından olan İncekum Plajı’na 7 dakika mesafede bulunan Yıldırım Palace Antalya’da Alanya ilçesinin Avsallar bölgesinde yer alıyor.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz