maritbet girişmaritbet
Yeşil Vadi'nin incisi "Yeşil İnci Silivri"

Yeşil Vadi'nin incisi "Yeşil İnci Silivri"

Yeşil Vadi Konsept tarafından inşa edilen Yeşil inci Silivri projesinde tek tip olarak sadece 3+1 müstakil villa bulunuyor.

Yeşil Vadi Konsept firmasının güvencesiyle hayata geçirilen Yeşil inci Silivri projesi 14 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde, tek tip olarak 35 adet 3+1 müstakil villadan meydana geliyor. Projede villalar 128 metrekare büyüklükten oluşuyor.

İstanbul’a yakınlığıyla, İstanbulluların tatil rotalarından olan Silivri’de bulunan proje doğayla iç içe ve ormanın yanında olmasıyla doğa severlerin dikkatini çekiyor.

Yeşil Vadi güvencesiyle İstanbul Silivri’de müstakil havuzlu villalarda yaşamın konforu sizleri bekliyor.Tek tip olarak sadece 3+1 müstakil villaların bulunduğu Yeşil İnci projesinde, her villanın kendine özel havuzu bulunuyor. Projede sosyal kullanım alanı olarak ise yürüyüş parkuru ve açık otopark yer alıyor. Aynı zamnda Yeşil İnci Silivri’de 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Yeşil İnci Silivri Projesi, İstanbul’da orman manzarasının verdiği, huzuru ve sakinliği ile yeşilin içinde konforlu ve rahat bir yaşam alanı sunuyor.

Son teknoloji malzemeler ile inşa edilmekte olan Yeşil inci projesinin inşaatında yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşaatı devam etmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Son üç adet villanın kaldığı Yeşil İnci Silivri projesinde villalar 6 milyon 368 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede kişiye özel ödeme kolaylıkları da sunuluyor.

Yeşil İnci Silivri nerede?

Yeşil İnci Silivri projesi; TEM 2 dk, E5 10 dk, Çerkezköy gişeleri 5 dk, Silivri Merkeze 25 dk, Semizkumlar Plajı 15 dk, İstanbul Havalimanı 45 dk,Mahmutbey gişelerine 45 dk masafede konumlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz