Yayatoria Pendik Konutları’nda satışlar başladı
Seydioğlu Grup imzası taşıyan projede fiyatlar 104 bin liradan başlangıç gösteriyor
Seydioğlu Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik bölgesinde, Yayalar Mahallesi'nde inşa edilmekte olan Yayatoria projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlardan meydana geliyor. 4 blok şeklinde tasarlanan ve içerisinde 160 konut bulunan proje sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Uygun fiyatlar
Yayatoria Evleri projesi kapsamında 1+1 daireler 104 bin lira ile 140 bin lira arasında, 2+1 daireler 173 bin 400 lira ile 224 bin 400 lira arasında ve 3+1 daireler 240 bin lira ile 300 bin lira arasında değişiyor. Kuveyt Türk ve Vakıfbank ile anlaşması bulunan projede kredi kullanılabiliyor. Yüzde 30 peşinat verip kalan bölümün şirket bünyesinde sıfır faizle kapatıldığı proje kapsamına peşin ödemelere yüzde 10'a varan indirim seçenekleri sunuluyor.

Dikkat çeken lokasyon
Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip olan proje E5 ve TEM otoyoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika mesafede konumlandırılan proje ‘Topraktan Yaşama' sloganıyla yükseliyor. Proje içerisinde spor alanları, otopark, yüzme havuzu, güvenlik, çocuk oyun alanları gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor.
Yayatoria Pendik İletişim
Web: http://www.yayatoria.com/
Telefon: 0216 307 61 96



































Yorum Yaz