maritbet girişmaritbet
Yaren Living Park'ta konut fiyatları 2 milyon 690 binden TL'den başlıyor!

Yaren Living Park'ta konut fiyatları 2 milyon 690 binden TL'den başlıyor!

Ada Vizyon Yapı tarafından inşa edilen Yaren Living Park projesi Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde bulunuyor.

Ada Vizyon Yapı tarafında hayata geçirilen Yaren Living Park projesi 6 lokta toplam 97 daire olacak şekilde tasarlanıyor.

Yaren Living Park’ta konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olacak şekilde tasarlanıyor. Projede 1+1 daireler 50 metrekare, 2+1 daireler 80 metrekare, 3+1 daireler 120 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Doğayla iç içe bir yaşam sunan Yaren Living Park’ta iliklerinize kadar oksijen dolacağınız yeşil ve mavi alanlarıyla size doğal bir yaşam vaat ediyor.

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinde Kuşadası’nda bulunan Yaren Living Park, 3 metre tavan yüksekliğiyle ferah ve aydınlık odaları dikkat çekiyor.

Dört mevsim konfor yaşayacağınız Yaren Living Park projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, açık otopark, fitness merkezi ve yüksek duvarlı, doğal kayalar ile yapılacak dev şelaleler gibi birçok sosyal alanı bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmekte olan projede, teslimat tarihi Ekim 2023 olarak planlanıyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Şehrin içinde gürültüden uzak, doğayla iç içe olan Yaren Living Park’ta 1+1 daireler 2 milyon 690 bin TL’den, 2+1 daireler 3 milyon 450 bin TL’den, 3+1 daireler ise 4 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla satıcılarını bekliyor.

Yaren Lİving Park projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz