maritbet girişmaritbet
Yalova'nın prestij noktası Premium Plus!

Yalova'nın prestij noktası Premium Plus!

Akyol inşaat tarafından inşa edilen Premium Plus projesi Yalova’da yer alıyor.

Akyol inşaat güvencesiyle hayata geçirilen Premium Plus Projesi 22 bin 260 metrekare arsa alanı üzerinde iki etaptan meydana geliyor. Modern ve zarif siluetleriyle dikkat çeken Premium Plus projesinin 1+1 dairelere yer verilmeyen ilk etabında, 58 adet 2+1 daire, 116 adet 3+1 daire ve 27 adet ticari ünite bulunuyor. İkinci etabında ise 66 adet 1+1 daire, 31 adet 2+1 daire ve 7 adet ticari ünite bulunuyor.

Yalova’nın en prestijli lokasyonlarında Kadıköy’de yer alan Premium Plus’da 1+1 daireler 64 metrekare, 2+1 daireler 87 ila 137 metrekare ve 3+1 daireler ise 151 ila 160 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Sosyal yaşam alanları, yürüyüş parkuru, açık-kapalı otopark, süs havuzu, amfi tiyatro, golf alanı, çocuk yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve 7/24 kameralı özel güvenlik hizmeti gibi bir çok detayın düşünüldüğü Premium Plus’da siz de geç olmadan yerinizi alın.

Göz alıcı mimarisinin doğal yaşamla buluştuğu Premium Plus projesinin inşaatında yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşaatı tamamlanmıştır.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Premium Plus’ın birinci etabında, 110 metrekare 2+1 daireler 3 milyon 800 bin TL’den, 125 metrekare 3+1 daireler 5 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Aynı zamanda projede daireler banka kredisine uygun durumda.

Premium Plus nerede?

Eğitim, alışveriş, iş, spor, sosyal yaşam gibi ihtiyaç duyduğunuz her şeyin merkezinde bulunan Premium Plus projesi şehir merkezine 6 dakika, hastaneye ve terminale 5 dakika, feribota 8 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, Yalova Üniversitesi'ne 2 dakika, termale 4 dakika, İstanbul ve Bursa'ya 40 dakika mesafede yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz