maritbet girişmaritbet
Vista Çarşı, tüm markaları Kartal'da topluyor!

Vista Çarşı, tüm markaları Kartal'da topluyor!

Propa Vista projesinin ticari birimlerinden oluşan Vista Çarşı ile Vista Meydan hem proje sakinlerinin hem bölgenin buluşma noktası olacak.

Ön lansmanı yapılan Propa Vista'nın Vista Çarşı ve Vista Meydan adı verilen ticari birim bölümleri, tüm markaları Kartal'a çekecek. Birçok yeniliği bünyesinde barındıran Propa Vista projesinde, site sakinleri tüm gündelik ihtiyaçlarını “Vista Çarşı”da karşılayabilecek; proje önünde tasarlanan “Vista Meydan” önemli bir buluşma noktası olacak.

Markalı konut sektöründe, en seçkin lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Kartal'ın en iddialı ve yenilikçi projesi olmaya aday yeni projesinde ön satışlara başladı: Propa Vista Plus Kartal projesi sakinlerinin gündelik tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve çok sayıda ünlü marka için çekim merkezi olan “Vista Çarşı”; proje önünde kentsel buluşma noktası niteliğinde tasarlanan “Vista Meydan”; kişiye özel kullanım alanları sunan “Vista Plus” bu yeniliklerden sadece birkaçı. 

propa vista

Proje E-5 üstünde ayrıcalıklı bir noktada konumlanıyor. Proje alanı, E-5'e 90 metre uzunluğunda cepheye sahip olmasının yanı sıra, Yakacık Adnan Kahveci Metro İstasyonu'na sadece 10 metre uzaklıkta. Proje, konum avantajıyla benzersiz ulaşım kolaylığı sunuyor.

Propa Vista projesiyle Anadolu Yakası'na ilk kez “kullan - öde” sistemi geliyor. Proje sakinleri; evlerine artı olarak ‘Misafir Evi', ‘Mutfak Atölyesi', ‘Donanımlı Ofis' ve ‘Toplantı Odaları gibi artı unsurları diledikleri zaman kullanabilecek ve sadece kullandıkları kadar ödeyecek. 

Can Özçiçek

Projeyle ilgili açıklamalar yapan Propa CEO'su Can Özçiçek, “Propa Vista, Kartal'ın yeni nesil yaşam projesi olarak tasarlandı. Projede ‘Vista Plus' konseptiyle kişiye özel kullanım alanları sunuyoruz. Site sakinleri; evlerine artı olarak bu alanları diledikleri zaman kullanabiliyor ve sadece kullandıkları kadar ödüyorlar.” dedi.
Vista Meydan ve Vista Çarşı'nın bölgede önemli bir buluşma ve çekim noktası olacağını söyleyen Propa CEO'su Can Özçiçek: “Propa Vista'da yaşayanların tüm gündelik ihtiyaçlarını sadece bir asansör mesafesinde karşılayabilecekleri bir mağaza karması oluşturduk. Mağaza karması, kaliteli yeme-içme, pastane, kahve zinciri ve süpermarket karmasından oluşuyor. Şimdiden Türkiye'nin önde gelen perakende zinciri markalarla ön anlaşmalarımızı yaptık. Projenin önünde tasarladığımız meydan ve bu meydana açılan cadde mağazaları projede eşsiz bir konsept ve uyum oluşturdu. Gerek E-5 üstündeki konumumuz, gerekse metronun ve toplu taşıma duraklarının tam önümüzde bulunuyor olması, Propa Vista'nın konum ayrıcalığını ve ulaşım kolaylığını da ön plana çıkarıyor. Projede sunduğumuz tüm yenilik ve özelliklerin bir bütün olarak, hem bölgemize hem de yatırımcılarımızın hayatına önemli bir değer katacağına inanıyorum” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Propa Vista basına tanıtıldı
  • 20.09.2017 16:39

Propa Vista basına tanıtıldı

'Yeni Nesil Yaşam' konsepti ile tasarlanan Propa Vista projesi bugün gerçekleşti ...

Propa Vista'da 2017'nin son kampanyası!
  • 25.12.2017 17:49

Propa Vista'da 2017'nin son kampanyası!

Kartal'da hayata geçirilmekte olan Propa Vista projesinde peşin ödemelere yüzde ...

Propa Vista'dan ev alan Paris'e uçuyor!
  • 13.12.2017 11:05

Propa Vista'dan ev alan Paris'e uçuyor!

Kartal Propa Vista projesiden ev alan 5 şanslı aile Paris tatili kazanma fırsatı ...

Propa Vista’nın yüzde 65'i lansman öncesi satıldı
  • 20.09.2017 15:15

Propa Vista’nın yüzde 65'i lansman öncesi satıldı

Propa CEO'su Can Reşit Özçiçek, Propa Vista’nın basın toplantısında proje ile il ...

PROPA Vista görücüye çıkıyor!
  • 14.09.2017 17:39

PROPA Vista görücüye çıkıyor!

Konut ve ticaret fonksiyonlarını bir arada barındıran karma proje Propa Vista 20 ...

Vista Çarşı, tüm markaları Kartal'da topluyor!
  • 23.12.2016 09:30

Vista Çarşı, tüm markaları Kartal'da topluyor!

Propa Vista projesinin ticari birimlerinden oluşan Vista Çarşı ile Vista Meydan ...