maritbet girişmaritbet
Viridis’ten 2,5 Milyar TL'lik Proje Yatırımı!

Viridis’ten 2,5 Milyar TL'lik Proje Yatırımı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni oyuncularından Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

İsminin anlamını yeşilden alan Viridis, tasarladığı mimari konseptleri ve proje imalatlarında kullandığı yüksek kaliteli inşaat malzemeleriyle fark yaratıyor. İstanbul’un tarihi yapısını ve doğasını kendi mimari çizgisiyle birleştiren Viridis, toplam 2,5 milyar TL’lik yatırımla gerçekleştireceği projelerini Türkiye gayrimenkul pazarına kazandırıyor.

Zaid Al-Aifari: “İnşaat Kalitesinde Farkımızı Hissettireceğiz”

Viridis’in dünyanın en önemli emlak merkezlerinde yenilikçi premium projeler üreten bir gayrimenkul firması olduğunu belirten Viridis Kurucu Ortağı Zaid Al-Aifari, şunları dile getirdi:

“Bir evin yaşam alanı olmasından öte, sahibini yansıtan yaşam tarzına uygun, konforlu ve mutlu bir ambiyans sağlaması gerektiğine inanıyoruz. Aslında evlerimiz, sevdiklerimizle birlikte paylaştığımız güvenilir barınma alanlarımızdır. Biliyoruz ki evimiz, değerini zamanın ötesine taşıması gereken bir yatırım… Dolayısıyla bunu sağlayabilmek adına Viridis olarak, lüks dokunuşlara sahip projelerimizi güçlü bir alt yapı eşliğinde ve en yüksek güvenlik standartlarıyla inşa ediyoruz. İstanbul’un dikkat çeken merkezi lokasyonlarında kaliteli, modern ve ayrıcalıklı yaşam alanları tasarlayarak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Temel hedefimiz yurt dışı projelerinde olduğu gibi insanların barınma ihtiyaçlarına konforlu, ferah, merkezi, çevreye duyarlı ve estetik değeri yüksek yaşam alanları ile cevap vermek. Bu noktada projelerimizdeki inşaat kalitesini azami ölçüde önemsiyoruz. Projelerimizin inşa süreçlerini, deprem riski taşıyan İstanbul'da öngörülen standartlardan daha üst düzeyde malzeme ve işçilikle gerçekleştiriyoruz. İstanbul'un değişken iklimine uygun su ve ısı yalıtımını, ailelerin huzurlu yaşamalarını sağlayan ses yalıtımını önemsiyoruz. Viridis olarak sadece sosyal donatılar ve peyzajla değil, gözle görülmeyen teknik altyapı bileşenleriyle de uzun yıllar boyunca keyifli ve güvenli yaşam alanları sunuyoruz.”

Butik ve Prestijli Yaşam Projesi; Viridis Reşadiye

Viridis’in hayata geçirdiği ve teslim aşamasına getirdiği ilk projesinin Viridis Reşadiye olduğunu dile getiren Viridis Genel Müdürü Ufuk Erdinç “İstanbul Çekmeköy’ün yemyeşil semti Reşadiye’de butik bir proje inşa etmek adına yola çıktık. Farklı büyüklüklerde havuzlu villalardan oluşan bu yaşam projesi, özel peyzaj tasarımı ve Reşadiye’nin benzersiz yeşil tabiatı ile birlikte sakinlerine şehir hayatının karmaşasından uzak, eşsiz bir doğal yaşam deneyimi sunuyor. Yüksek kaliteli ve inovatif yapı malzemeleri kullanarak günümüzde yaşam alanları için beklenen güvenilirliğe sahip ve özenli detaylardan oluşan çok özel bir projeyi tamamladık.” dedi.

Viridis Çengelköy’de Konforlu Bir Yaşam

İstanbul’un doğası ve tarihi ile gözde semtlerinden Çengelköy’de inşası devam eden, misafiri Boğaz manzarası olan Viridis Çengelköy için Ufuk Erdinç, şunları söyledi: “Çengelköy’de 2+1’den 4+1’e, dubleks dairelerin bulunduğu 4 blokta toplam 58 adet bağımsız bölümden oluşan bir proje inşa ediyoruz. Konumu ve özel peyzaj alanları ile sakinlerine daire sahibi olmanın ötesinde konforlu bir yaşam sunacak olan Viridis Çengelköy, İstanbul’un her iki yakasına birçok farklı ulaşım seçeneği sunan prestijli projeler arasında yer alıyor. Yılın son çeyreğinde projeyi sakinlerine teslim etmeye başlayacağız.”

Viridis’in ruhsat aşamasının tamamlanmasının ardından Riva’da yaklaşık 120 bin metrekare alan üzerine 5 farklı tip ve büyüklükte 200’den fazla müstakil villa inşa edeceğini de vurgulayan Genel Müdür Ufuk Erdinç, sözlerini şöyle tamamladı: “Uluslararası deneyimimizin gücüyle Türkiye pazarında da öncü konumda olmak için kaliteli, güvenli ve sürdürülebilir evler inşa ederek sakinlerimizin yaşamlarını kolaylaştıran bir marka olma vizyonu ile yola çıktık. Bugün için inşası devam eden ve gelecek projelerimizle ülkemiz ekonomisine katma değer sağlamaktan, istihdam oluşturmaktan gurur duyuyoruz.”

  • Etiketler:

Yorum Yaz