maritbet girişmaritbet
Villazem Villaları nerede?

Villazem Villaları nerede?

Azem İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Villazem projesi Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yükseliyor.

Azem İnşaat tarafından Ankara’da Etimesgut İlçesi’nin Bağlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen Villazem projesi 47 adet müstakil villadan meydana geliyor. 

Villazem’de villalar tek tip olacak şekilde 3 katlı ve 6+1 olarak tasarlanıyor. Projede villalar brüt 522, net 323 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Ankara’nın gelişen bölgelerinden olan Bağlıca’da hayata geçirilen Villazem projesinde villalar da 1 salon, 4 banyo ve 1 misafir tuvaleti bulunuyor.

Kendine özgü yaşam alanları ile Azem İnşaat imzası taşıyan Bağlıca’nın yeni merkezi Villazem 37 adet bağımsız müstakil vilları ile geniş aileler için oldukça ideal.

Villazem’de villalar, zemin kat, 1. Kat ve çatı katı olacak şekilde planlanıyor. Her evin kendine ait iki araçlık otoparkı, bahçesi ve 7/24 izlenen güvenlik kamerası bulunuyor.

Villazem projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Villazem’de villaların fiyatı 8 milyon 500 bin TL’den başlıyor ve banka kredisiz, sıfır faizle vade imkanı sunuluyor.

Villazem projesi nerede?

Villazem projesi Başkent Üniversitesi’ne 3,4 kilometre, zincir marketlere 200 metre, alışveriş ve yaşam merkezine 5 kilometre, özel eğitim kurumlarına 500 metre, Türk Tarih ve Parkı’na 2,3 kilometre mesafede bulunuyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz