maritbet girişmaritbet
Viduşlu Park konutları nerede?

Viduşlu Park konutları nerede?

Aytekin Viduşlu İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilen Viduşlu Park projesinde dairelerin fiyatları 2 miilyon 950 bin TL’den başlıyor.

Aytekin Viduşlu İnşaat A.Ş tarafından inşa edilen Viiduşlu Park 7 bin metrekare arsa üzerinde 6 blokta toplam 36 daireden oluşuyor.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde hayat geçirilmekte olan Viduşlu Park'da 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 2+1 daireler 95 metrekare, 3+1 daireler 130 metreakre büyüklükten oluşuyor.

Türkiye’nin turizm ve sanayi açısından en önemli kentlerinden Manisa’nın yeni gözde yaşam alanlarından olan Viduşlu Park sakin alanları ve doğal güzellikleriyle yeni bir yaşam sunuyor.

Şehrin içinde gürültüden uzak, doğayla iç içe bir yaşam sunan Viduşlu Park’da akıllı ev sistemleri, restaurant, otopark, çocuk oyun alanları ve havuz gibi birçok sosyal kullanım alanı da bulunuyor. Aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Şehir merkezinde bulunan eğlence ve eğitim merkezi gibi sosyal alanlara yakınlığıyla dikkat çeken Viduşlu Park, aileler için güvenli bir yaşam alanı sunuyor.

Viduşlu Park projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

2 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlar

Viduşlu Park projesinde 2+1 daireler 2 milyon 950 bin  TL’den, 3+1 daireler ise 4 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Viduşlu Park nerede?

Bahçeşehir Koleji, restoran, AVM ve en yakın sağlık merkezine gibi hemen hemen her türlü imkanın yürüme mesafesinde bulunduğu bir alanın tam ortasında konumlanıyor. Manisa Menemen Yolu’nun hemen yanında olması, ulaşım açısından hem İzmir hem de Manisa’nın merkezine oldukça kolay bir güzergahta bulunması da size konum açısından bir başka avantaj sağlıyor. Kentten biraz uzaklaşıp doğayla bütünleşmek istediğiniz zaman ise Atatürk Kent Parkı size sadece 10 dakikalık uzaklıkta.

  • Etiketler:

Yorum Yaz