maritbet girişmaritbet
Vicem Bodrum Yalıları 2 milyon dolar!

Vicem Bodrum Yalıları 2 milyon dolar!

Vicem Bodrum Yalıları, Suada'da tanıtıldı. Projenin tanıtımında cemiyet hayatından birçok ünlü isim yer aldı

Suada'da gerçeklesen lansman gecesinde davetlilerden hem gece. hem de proje olarak tam not alan Vicem Bodrum Yalıları 12 ay boyunca yaşam keyfi ile Bodrum'a yeni bir soluk getiriyor.
 
Vicem Bodrum Yalıları, geçtiğimiz hafta Suada'da yapılan muhteşem tanıtım davetiyle görücüye çıktı. Sebahattin-Esin Hafızoğlu'nun ev sahipliğinde yaptığı gecede tanınmış isimler yer aldı.

Gecenin ev sahibi Sebahattin Hafızoğlu ile projede imzası olan ödüllü Mimar Emre Arolat proje hakkında bilgi verdiler. Ege ve Bodrum mimarisinin geleneksel rengi olan beyaz duvarlar yerine, ağırlıklı olarak camın kullanıldığı villalarda, iç ve dış mekan bir bütün haline getiriliyor.
 
Tamamı Türk sermayesine ait olan Vicem Yat, Türk mühendisliği ve işçiliğini ileri teknoloji ile birleştirerek dünya çapında bir marka olmayı başardıktan sonra, Vicem Yatçılık ile sağladığı başarıyı, Vicem Yapı ile emlak sektörüne taşıdı. Dünyada adından sıkça söz ettiren lüks yat üreticisi Vicem'in kurucusu Sebahattin Hafızoğlu'nun, doğum yeri olan Rize'nin Fındıklı İlçesi'nin Lazca adı olan Viçe'den ilham alarak yarattığı ünlü marka, yapı sektörüyle de yıldızını iyice parlattı.
 
Vicem Yapı'nın muhteşem projesi Vicem Bodrum Yalıları, geçtiğimiz hafta Suada'da yapılan muhteşem tanıtım davetiyle görücüye çıktı. Sebahattin Hafızoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı gecede iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri yer aldı. Sektöre görkemli 50 bir giriş yapan şirket, ilk projesi olan Vicem Bodrum Yalıları ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Suada'da gerçekleşen lansman gecesinde davetlilerden hem gece hem de proje olarak tam not alan Vicem Bodrum Yalıları, 12 ay boyunca yaşam keyfi ile Bodrum'a yeni bir soluk getirdi.
 
Geceye cemiyet hayatının sevilen simalarından Feryal Gülman, Ayşegül Toplusoy, Vural Gökçaylı, Atıl Kutoğlu, Özge Argüder, Aslıhan-Ömer Abacı, Melike-Bülent Sabuncu, Güler Yiğit-Halil Değer, Sedefhan Oğuz gibi isimler katıldı. Suada'nın havuz başı bölümünde gerçekleşen lansmanda, yatlar da büyük ilgi gördü.
 
Lüks ve konforu göz okşayan sadeliğin ihtişamı ile buluşturan ve Bodrum'un en güzel noktalarından birinde yer alan proje, yarımadanın doğal bir parçası gibi görünüyor. Ege ve Bodrum mimarisinin geleneksel rengi olan beyaz duvarlar yerine, ağırlıklı olarak camın kullanıldığı villalarda iç ve dış mekan bir bütün haline getiriliyor. Bununla birlikte, ödüllü Mimar Emre Arolat'ın yenilikçi tasarımları sayesinde, mahremiyetten hiçbir taviz verilmiyor. Camlara takılan özel açılı kanatlar sayesinde, küvet içinde iken dahi deniz manzarasının tadı çıkarılabiliyor.
 
Her villaya 2 adet kapalı otopark düşerken 12 ay boyunca keyifle yaşanabilir bir ortam sunan projede, villaların önünde ana havuza bağlantılı yansıma havuzlarının üzerindeki platformda yemek keyfi yaşanıyor.

 
Ertan DEMİRBİLEK, Ercan Ali YILDIRIM, Ferhat Kaan ŞAHİN / Alem

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum Vicem Yalıları, Emre Arolat imzası taşıyor!
  • 12.12.2012 14:12

Bodrum Vicem Yalıları, Emre Arolat imzası taşıyor!

Villalar, konumu ve mimarisiyle Bodrum Yarımadasfnın doğal bir parçası gibi görü ...

Vicem Bodrum Yalıları'nın üçte biri satıldı!
  • 01.09.2012 17:16

Vicem Bodrum Yalıları'nın üçte biri satıldı!

21 adet lüks villadan meydana gelen Vicem Bodrum Yalıları'nın yedincisi de alıcı ...

Vicem Yapı mimar arıyor!
  • 12.07.2012 17:34

Vicem Yapı mimar arıyor!

Vicem Yapı, Bodrum'daki villa inşaatlarında görevlendirmek üzere mimar arıyor ...

Vicem Bodrum Yalıları 2 milyon dolar!
  • 13.06.2012 14:43

Vicem Bodrum Yalıları 2 milyon dolar!

Vicem Bodrum Yalıları, Suada'da tanıtıldı. Projenin tanıtımında cemiyet hayatınd ...

Vicem Yapı İstanbul'da orta kesime konut yapacak!
  • 12.06.2012 14:01

Vicem Yapı İstanbul'da orta kesime konut yapacak!

Sanko Holding'in Vicem Yacht şirketindeki ortağı Sebahattin Hafızoğlu ile kurduğ ...

Vicem Bodrum Yalıları'nda 2 milyon euroya!
  • 12.06.2012 10:37

Vicem Bodrum Yalıları'nda 2 milyon euroya!

Vicem Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Hafızoğlu, Bodrum’da inşa ettikleri ...