maritbet girişmaritbet
Vesa İlyos Turgutreis projesi Vesa Group imzasıyla yükseliyor!

Vesa İlyos Turgutreis projesi Vesa Group imzasıyla yükseliyor!

Vesa Group tarafından inşa edilen Vesa İlyos Turgutreis projesi 27 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Vesa Group tarafından hayata geçirilen Vesa İlyos Turgutreis 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde, iki etapta toplamda 26 adet villadan meydana geliyor.

Tek tip olarak 4+1 villaların bulunduğu projede, villalar tek katta brüt 280, net 192 metrekare kullanım alanına sahip olacak şekilde tasarlanıyor.

Bodrum’un en güzel günbatımı manzarasına sahip Turgutreis bölgesinde konumlanan Vesa İlyos Turgutreis, eşsiz D-Marin yat limanı manzarasıyla konut alıcılarına ayrıcalıklı yeni bir yaşam alanı sunuyor.

Türkiye’nin en gözde tatil beldesi olan, Akdeniz ve Ege’nin ellerinin kavuştuğu yer olan Bodrum’da hayata geçirilen Vesa İlyos Turgutreis’de tenis kortu, fitness merkezi, kafe&restaurant gibi sosyal kullanım alanları ve her villanın kendine ait açık havuzu ve bir araçlık açık otoparkı bulunuyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Konforlu, lüks bir hayat ve bölgenin ruhuna özel tasarlanmış bir yaşam alanı olan Vesa İlyos Turgutreis projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Tek tip olarak 4+1 villaların bulunduğu Vesa İlyos Turgutreis’de villalar EURO bazında satılmakta olup, 1 milyon 200 bin EURO’Dan başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Aynı zamanda projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Vega İlyos Turgutreis nerede?

Sahile yürüme mesafesinde bulunan Vega İlyos Turgutreis projesi Turgutreis Marina’ya 2 kilometre, Turgutreis Merkez’e 3 kiilometre, Yalıkavak’a 20 kilometre, Akyarlar’a 12 kilometre, Gümüşlük’e 10 kilometre mesafede yer alıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz