maritbet girişmaritbet
Veranda Bağlıca'nın örnek dairesi hazır

Veranda Bağlıca'nın örnek dairesi hazır

Veranda Bağlıca'da, ev sahiplerinin alışkanlıklarına göre tercih yapabilmesi için aynı metrekarede iki farklı tip örnek daire hazırlandı

Bozlar Yapı tarafından hayata geçirilen Veranda Bağlıca'nın örnek dairesi hazırlandı. Ankara - Bağlıca'da konumlandırılan Veranda, geniş gömme balkonları ile klasik balkon anlayışı dışında evinizde farklı bir yaşam alanı bulunuyor. 

Veranda Bağlıca genel görünümü

Oturma odanıza açılan arka balkonları özel yalıtımı sayesinde size küçük bir hobi bahçesi sunuyor. Evde vakit geçirmenin keyfini doyasıya yaşayacağınız Veranda'da; bu balkonları zevkinize göre kişiselleştirebilir, dört mevsim kullanabileceğiniz muhteşem mekanlar oluşturabilirsiniz. 

Veranda Bağlıca bahçesi

Veranda Bağlıca, 16 adet 4+1 ve 2 adet dubleks konuttan meydana geliyor. 3 cepheli dairelerden oluşan projede kapalı fitness salonu, her daireye 1 araçlık kapalı, 1 araçlık açık otopark alanı mevcut. 

Tüm dairelerde görüntülü intercom sistemi, 24 saat her noktayı görebilen kameralı güvenlik sistemi, daire içlerinde merkezi yayın sistemine aktarılmış site güvenlik kameralarını izleme olanağı sunuluyor.

Veranda Bağlıca İletişim Bilgileri;

Web: http://verandabaglica.com/
Telefon: 0312 283 1 444

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Veranda Bağlıca'nın örnek dairesi hazır
  • 18.07.2014 10:08

Veranda Bağlıca'nın örnek dairesi hazır

Veranda Bağlıca'da, ev sahiplerinin alışkanlıklarına göre tercih yapabilmesi içi ...