maritbet girişmaritbet
Vera İncek Vilları'nda yaşam başladı!

Vera İncek Vilları'nda yaşam başladı!

Vera İncek tarafından inşa edilen Vera İncek Villaları Ankara’nın yaşam kalitesi yüksek bölgesi İncek’te yer alıyor.

Vera İncek tarafından hayata geçirilen Vera İncek Villaları 20 bin metrekare arsa alanında 18 adet müstakil villadan meydana geliyor.

Ankara’nın yaşam ve yatırım değeri yüksek bölgesi İncek’te yer alan Vera İncek Villaları’nda villalar tek tip 7+2 olarak tasarlanıyor. Projede 7+2 tipindeki villalar brüt 786 metrekare, net 635 metrekare büyüklükten oluşuyor. Proje bodrum kat, giriş kat ve birinci kat olacak şekilde hayata geçiriliyor.

Vera İncek Vilları’nda bodrum katın net 238 metrekare, giriş katın net 234 metrekare, birinci katın ise net 162 metrekare büyüklüğü bulunuyor.

Modern mimari yapıya ve benzersiz özelliklere sahip Vera İncek Vilları’nda her bir villa ortalama bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor ve her villanın kendine ait organik tarım ve hobi bahçesi bulunuyor. Aynı zamanda Mutfak ve salondan da geçişi olan bahçe alanı bulunuyor.

Etrafı yeşil alan ve yüksek taş duvarlarla çevrili olan Vera İncek Villaları yeşilin içinde, yeşille iç içe doğal bir yaşam şansı sunuyor.

Benzersiz mimarisiyle mekan ve konforu cömertçe sunan Vera İncek Villaları’nda her villanın kendine ait iki araçlık açık ve iki araçlıkta kapalı otoparkı bulunuyor. Projede yayalar için güvenli bir gezinti ve yürüyüş alanlarıda bulunuyor. Aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Çağdaş estetik değerler ile bütünleştirilmiş bir anlayışla tasarlanan Vera İncek Vilları’nda, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğinie uygun olarak iinşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Tek tip olarak sadece 7+2 villaların olduğu Vera İncek Vilları’nın satış fiyatı 1 milyon 500 bin USD olarak belirlenmiştir.

Vera İncek Villaları projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.

Vera İncek Villaları nerede?

Ankara'nın İncek bölgesinde yer alan Vera İncek Villaları özel okul, üniversite, hastane, market, sosyal alanlar, diplomatik kurum ve yerleşkelere yakınlığı ile merkezi konum avantajına, çok katlı yapılaşmadan uzak huzurlu ve nezih çevresiyle de eşsiz bir lokasyona sahip.

  • Etiketler:

Yorum Yaz