maritbet girişmaritbet
Vema Greenpark Konutları Şanlıurfa’da modern yaşam alanları sunuyor!

Vema Greenpark Konutları Şanlıurfa’da modern yaşam alanları sunuyor!

Şanlıurfa’nın en değerli bölgelerinden biri olan Karaköprü’de kurulan Vema Greenpark Konutları, modern ve özgün anlayışıyla yaşam alanlı sunuyor

Şanlıurfa'nın en değerli bölgelerinden biri olan Karaköprü'de kurulan Vema Greenpark Konutları, modern ve özgün anlayışıyla yaşam alanlı sunuyor.

Şanlıurfa'nın en değerli bölgelerinden biri olan Karaköprü'de kurulan Vema Greenpark Konutları, modern ve özgün anlayışıyla yaşam alanlı sunuyor. Şehrin stresinden uzak huzurlu yapısı, depreme dayanıklı coğrafyası ve ulaşım kolaylıklarıyla kentin gözde yerleşim bölgesi olan Karaköprü'de inşa edilen Vema Greenpark, havaalanına ve otogara ulaşım kolaylığı sağlayan ideal konumda bulunuyor. Site; otoban, çevre yolu, E-5 karayoluna hızlı ve direkt ulaşım imkanı da sağlıyor.

Vema Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Çelik, Vema Greenpark'ın sadece bir site ve konut projesinden ibaret olmadığını belirterek, burada modern yapısı ve sakinleri için her şeyin düşünüldüğü eşsiz bir yaşam alanı oluşturduklarını söyledi. Türkiye'deki inşaat sektörünün son yıllarda gelişme göstermesine rağmen alıcı ve müteahhitler arasında yaşanan aksaklıklarla bugüne kadar sektörün olumsuz eleştirilere maruz kaldığına dikkat çeken Çelik, “Bu aksaklıkların en önemlisi alıcı kesimin ihtiyaçlarının tam olarak analiz edilmeden klasik metot ve ticari kaygılarla binaların inşa edilmesidir.

Bunun doğal sonucu olarak hem plansız şehirleşmeler ortaya çıkmakta hem de konut sahibi olmak isteyen insanların ihtiyaçları göz önüne alınmadan işler teslim edilmektedir. Dolayısıyla yaşam konforu artış göstermiyor” tespitini yaptı. Vema yönetimi olarak bu eksikliğin bilincinde olduklarını anlatan Çelik, “İnşaat sektörüne yeni bir anlayış ve farklı bir konsept getirerek, müşterilerimizin talep ve arzularını çok iyi anlayıp, onları mutlu edecek projeler üretiyoruz. Vema Greenpark Konutları'nın yapımında, talep sahiplerinin her an ulaşıp bilgi alabilecekleri, projesinden yapı malzemelerine, altyapısından işçiliğine kadar her aşamasında güvenebilecekleri bir anlayış ile hizmet veriyoruz” diye konuştu.

“Sınırsız bir hayal kent kuruyoruz”

Vema Greenpark projesinin her yapı taşında doğa dostu ve teknolojiyi birleştiren bir yaklaşımla kalite ve güvenliği ön plana çıkardıklarına işaret eden Çelik, şöyle devam etti: “C-30 hazır beton ile radyo temel üzerine inşa edilen bloklarda duvar kâğıdından parkeye, pencere sistemlerinden yangın alarm sistemlerine kadar her şey en ince ayrıntılarıyla  tasarlanmış; insan sağlığı ile dost mavi melek sertifikalı ürünler kullanılmıştır.Sitede 12 bin metrekare peyzaj alanı, 600 metrelik tartan pistli yürüyüş parkuru, tenis kortu, yarı olimpik ısıtmalı kapalı yüzme havuzu ve sağlık kulübü ile sağlıklı bir yaşam merkezi oluşturuldu.

İki katlı kapalı otopark, kreş, çocuk oyun alanları, kapalı-açık fitness alanları, akıllı ev sistemleri de yaşam alanımızda yer alıyor. Ayrıca dış cephe sistemlerini binaların tüm alanlarında uygulayarak, ısı yalıtımını kesintisiz sürdürüyoruz. Yine mini golf sahası, basketbol ve voleybol sahaları ile tatil köylerinden farksız bir yaşam kalitesi sunduk. Faerklı bir ifadeyle sınırsız bir hayat kenti kurduğumuzu söyleyebilirim.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vema Greenpark Konutları Şanlıurfa’da modern yaşam alanları sunuyor!
  • 27.12.2012 13:19

Vema Greenpark Konutları Şanlıurfa’da modern yaşam alanları sunuyor!

Şanlıurfa’nın en değerli bölgelerinden biri olan Karaköprü’de kurulan Vema Green ...