maritbet girişmaritbet
Value Solution Partners PMD Group LLC ile büyük bir anlaşma imzaladı!

Value Solution Partners PMD Group LLC ile büyük bir anlaşma imzaladı!

Value Solution Partners (VS Partners), PMD Group LLC ile gayrimenkul yönetim danışmanlığı sözleşmesi imzaladı. Bu işbirliği ile birlikte VS Partners, lider PMD Group LCC’ye gayrimenkul yönetimi, gayrimenkul danışmanlığı ve varlık yönetimi hizmetleri verecek ve birlikte ortak projeler geliştirilecek.

Azerbaycan merkezli gayrimenkul yatırım devi PMD Group LLC, Tarkan Ander ve Dora Şahintürk tarafından kurulan sektörün lider ve öncü firması Value Solution Partners (VSPartners) ile gerçekleştirdiği önemli ortaklığı duyurdu. Bu işbirliği ile iki şirket gayrimenkul sektöründe önemli projelere imza atacak.

VS Partners; gayrimenkul yatırım devi PMD Group LCC’ye varlık yönetimi, proje geliştirme, konsept geliştirme, özel perakende alanları kiralaması, marka danışmanlığı, yeme&içme ve eğlence konsept önerileri alanlarında danışmanlık sağlayacak.

Bu işbirliği ile birlikte mülke özel en doğru konseptler belirlenip uzman rehberlik sağlayarak, gelir ve değerin artırılması hedeflenecek. Mimari proje alternatifleri oluşturularak, konseptlerin seçim sürecinde danışmanlık sağlanacak. Ayrıca, mülk yönetimi ve operasyonlarının takibi yapılarak butik hizmet anlayışı ile hareket edilecek.

Eğlence ve tema parkı konseptlerinin geliştirilmesi için çalışmalar yapılacak ve uygun arazi bulma sürecinde destek olunacak. Proje planlaması ve konsept geliştirme süreçleri yönetilecek ve operasyonel hizmetler koordine edilecek.

PMD Group LLC Ceo’su Ruslan Mikailov Azerbaycan pazarındaki ticari gayrimenkul ihtiyaçları için en kaliteli hizmeti almak istediklerini; amaçlarının sadece kar elde etmek değil, aynı zamanda Azerbaycan’daki gayrimenkul piyasasının gelişimine yatırım yaparak, etkin yönetilen ve yenilikçi projeler üzerinde çalışmak olduğunu dile getirdi.

Value Solution Partners’ın kurucu ortağı Tarkan Ander: “Bu anlaşma için duydukları heyecan mutluluğu duyuyoruz. Yeni çalışma modelinin sektöre yeni bir soluk kazandırıp öncülük edecektir’’ dedi.

PMD Group LLC ve VS Partners, bu anlaşma ile birlikte tüm mevcut ve potansiyel müşterilerine daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmayı hedefliyor. İki şirketin uzmanlığı ve deneyimi, gayrimenkul sektöründeki başarıyı ve değeri artırma yolunda güçlü bir işbirliği oluşturacak.

Value Solution Partners’ın kurucu ortağı Dora Şahintürk: ‘’Yeni çalışma modeli Azerbaycan pazarındaki fırsatlara odaklanıp, mevcut operasyonunu hızlı ve çeviklik esasında geliştirmeye, pazarın ihtiyaçlarını karşılamaya olanak sağlayacaktır’’ dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz