maritbet girişmaritbet
Turyap, markalı projeleri müzayede ile satıyor

Turyap, markalı projeleri müzayede ile satıyor

‘Avrupa En İyi Gayrimenkul Müzayedeciliği’ ödülünü kazanan TURYAP, kapsamlı bir müzayedeye daha imza atıyor.

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak'ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor. Akbank ve Albaraka Türk'ün ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri saat 11.00'de; Varyap, Profilo Holding ve Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin markalı emlak projelerinden gayrimenkullerin satışı saat 14.00'te TURYAP Genel Müdürlük müzayede salonunda gerçekleştiriliyor. 

MARKALI EMLAK PROJELERİ MÜZAYEDESİ 19 OCAK'TA

Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi'nde İstanbul, Ankara ve Bodrum'da yer alan, içerisinde daire ve villaların, iş yerlerinin, arsa ve ticari alanların yer aldığı farklı projelerden gayrimenkuller satışa sunuluyor. 

Müzayede kapsamında Delmar Yapı'nın Elit Grand Palas projesi, Profilo Holding'in Turkuaz Koy Evleri ve Villaları, Nove Arsaları; Varyap'ın Meridian, Meridian Ofis, Pendik Plaza ve Uphill Court, TURYAP Yapı'nın Ankara Golfkent projesinden gayrimenkuller, %30'a varan avantajlarla alıcılarla buluşuyor. 

Konuyla ilgili değerlendirme yapan TURYAP Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan: ‘‘Gayrimenkul müzayedeleri alanındaki başarımızı ve deneyimimizi, seçkin projelerden ve bankalardan derlediğimiz portföylerle satışa sunuyoruz. Aynı gün düzenleyeceğimiz iki müzayede ile anlaşmalı olduğumuz bankaların elinde bulunan ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri ve markalı emlak projelerinden gayrimenkulleri, avantajlı fiyatlarla, yeni yılın ilk fırsatı olarak alıcılarla buluşturuyoruz. Müzayede organizasyonlarımızla, 400 temsilcimizin oluşturduğu güç ile Türkiye'nin her yerine ulaşıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanıdan katılmak isteyenler, internet üzerinden de, telefonla da sisteme dahil olabiliyor, teklif verebiliyor'' dedi. Müzayede ile satış yöntemine gayrimenkul firmalarının oldukça ilgi gösterdiğini, satışa sunulacak portföyü zenginleştirmeye çalıştıklarını, üç gayrimenkul geliştiricisi firma ile sözleşme aşamasında olduklarını açıklayan Özcan, markalı proje geliştiren diğer gayrimenkul geliştiricilerin de, 4 Ocak'a kadar portföy hazırlayıp kendilerine teslim ettikleri takdirde müzayedede yer alabileceklerini sözlerine ekledi.

ALICI ADAYI İLE DOĞRUDAN BULUŞMA FIRSATI 

Müzayedeye Elit Grand Palas projesiyle dahil olan DELMAR'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Sıdıka Güçbilmez; Dünyanın En İyi Rezidans Projesi Ödülü'nü alan Elit Grand Palas projesinin, Türkiye geneline ulaşmak için TURYAP müzayede tarafından yatırımcılara kazançlı fırsatlar sunarak kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Profilo Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Esmer ise ‘‘Alıcı adayı ile doğrudan buluşma fırsatı olarak değerlendirdiğimiz Turyap müzayedesi ile satış konseptini çağdaş ve modern bir enstrümanın piyasada yerini alması amacıyla ilk kez deniyor ve destekliyoruz'' dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”
  • 24.01.2022 11:56

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”

Emlak danışmalığı konusunda sektöre yön veren TURYAP, 2022 yılında agresif büyüm ...

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay oldu
  • 29.12.2021 14:07

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay oldu

Yaklaşık 40 yıldır emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başka ...

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor
  • 04.12.2017 11:26

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor

TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar, İstanbul'un özellikle dış çeperlerin ...

TURYAP markası icradan 35 milyon TL bedelle satışta!
  • 01.03.2021 10:27

TURYAP markası icradan 35 milyon TL bedelle satışta!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü firmalarından biri olan TURYAP’ın markası ...

Kentsel dönüşümün hızlanması satışları artıracak mı?
  • 17.02.2021 07:30

Kentsel dönüşümün hızlanması satışları artıracak mı?

Turyap Kurumsal Satış ve Pazarlama Koordinatörü Serpil Yarış, konuyla ilgili şu ...

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!
  • 14.02.2021 09:15

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!

Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk projesi olarak Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı’nı s ...