maritbet girişmaritbet
Troia Flora'da araba fiyatına daire! 29.500 TL!

Troia Flora'da araba fiyatına daire! 29.500 TL!

Mim inşaat tarafından Çanakkale Kepez’de inşa edilen Troia Flora projesinde konutlar 29.500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Mim İnşaat, Çanakkale'de teslimlerini bir yılda tamamladığı Troia Palace ve Uni Life projelerinde müşterilerine sağladığı yüksek primle adından söz ettirmeye devam ediyor. Üretimi devam eden Troia River projesi yatırımcısına şimdiden %40 getiri sağladı bile.

2005 yılından bu yana Çanakkale'de teslim ettiği 720 konut ve 80.000m2 tamamlanmış üretim ile yörenin en büyük konut üreticilerinden olan MİM İnşaat yatırımcısına yüksek kar getiriyor.

2009 yılında, MİM İnşaat tarafından markalaştırılan 223 konutluk “Troia Palace” projesi modern bir yaşamın kapılarını aralarken, inşaatlar tamamlanana kadar yatırımcısına %35 kazandırdı. Ayrıca, sağladığı yüksek kira getirisi ile de neredeyse Troia Palace etapları kendini öder duruma geldi.  

2010 yılında, Kepez'de 19.500TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunduğu 110 konutluk Uni.Life dairelerin teslim edildiği Nisan 2011 tarihine kadar ortalama %30 prim yaptı. Uni.Life'da kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

2010 yılında satışı tamamlanan Troia River Çanakkale'de yatırımcısına en çok kazandıran projelerden biri. İmalatı devam eden Troia River şimdiden %40 değer sağladı bile.

MİM İnşaat'ın en yeni projesi Troia Flora'da satış ve imalat bir arada yürüyor. Mayıs 2012'de teslim edilecek bu proje de Çanakkale'de prim şampiyonu olmaya aday.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız MİM İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Tuğrul ERTUĞRUL, müşterilerine yüksek kazanç getirmenin sırlarını aktardı.

“ Müşterilerimizin ve yatırımcıların tercihlerini, yüksek prim potansiyellerinin şekillendirdiğini biliyoruz. Bu nedenle konut anlayışımız; “yaşamdan çıkış alan, değer katan, fark yaratan, alırken de satarken de kazandıran, fonksiyonel, estetik, dengeli ve güvenli” evler üretmek üzerine kurulu. Projelerimizi, bu değerlerin üzerine inşaa ederken, mutlaka prim yapacak tasarımlara ve lokasyonlara yöneliyoruz.   Site içerisinde marka projeler hayata geçirdiğimiz için bir çekim merkezi oluşturuyoruz. Örneğin; satıştaki son projemiz Troia Flora bunun en güzel göstergesi. Daha önceki projelerimizden ev alıp Troia Flora'dan da konut edinen müşterilerimizin sayısı hiç de az değil. Bu durum, müşterilerimizin tatminkar kazanç sağladığının en somut örneği.”

TROİA FLORA YÜKSEK KAZANÇ VAAT EDİYOR...

Kepez'de yapımı süren ve 140 daireden oluşan Troia Flora yatırım için çok değerli bir lokasyonda bulunuyor. 29.500TL gibi son derece erişebilir fiyatlarla satışa sunulan Troia Flora'da zengin donatılar dikkat çekiyor. Geniş peyzaj alanları, denize ve güneşe dönük cepheler, açık yüzme havuzu, açık hava dinlenme taraçaları gibi bir çok imkan sağlanmış durumda. Satışların devam ettiği Troia Flora, daire sahibi olmak isteyenlerle, kira ve prim açından çok iyi kazandıracak bir yatırım yapmak isteyenleri bekliyor.

Ayrıca, Finansbank'ın Troia Flora'ya özel  sağladığı avantajlı kredi ve ödeme seçenekleriyle de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.
 

 

Troia Flora iletişim bilgileri

Web: http://www.troiaflora.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0286 416 13 39 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Timeline Çanakkale'de kira garantili evler
  • 25.07.2014 12:40

Timeline Çanakkale'de kira garantili evler

Mim İnşaat yeni projesi "Timeline Çanakkale'de bu kez zamanın akışını konsept ed ...

Timeline Çanakkale'de satışlar başladı
  • 18.04.2014 10:31

Timeline Çanakkale'de satışlar başladı

Mim İnşaat A.Ş. yeni projesi Timeline Çanakkale‘de bu kez zamanın akışını konse ...

Çanakkale Portomare 2 satışa çıktı
  • 08.03.2014 17:21

Çanakkale Portomare 2 satışa çıktı

Mim İnşaat’ın geliştirdiği Portomare Çanakkale 2 projesinde fiyatlar 82 bin lira ...

Summer Garden Cadde projesinde 29 bin liraya!
  • 15.11.2012 16:41

Summer Garden Cadde projesinde 29 bin liraya!

Summer Garden Cadde projesi Mim İnşaat'ın en son projesi olarak Çanakkale'de yaş ...

TROIA FLORA ÇANAKKALE
  • 05.10.2011 14:37

TROIA FLORA ÇANAKKALE

Mim İnşaat A.Ş. tarafından Çanakkale'de inşa edilen Troia Flora projesinde yer a ...

Troia Flora'da araba fiyatına daire! 29.500 TL!
  • 14.06.2011 15:56

Troia Flora'da araba fiyatına daire! 29.500 TL!

Mim inşaat tarafından Çanakkale Kepez’de inşa edilen Troia Flora projesinde konu ...