maritbet girişmaritbet
Torunlar GYO Levent’te 5. Levent Korupark’ı inşa ediyor

Torunlar GYO Levent’te 5. Levent Korupark’ı inşa ediyor

Torunlar GYO Levent’te 5. Levent projesinin ikinci etapı olan 5. Levent Korupark’ı hayata geçiriyor.

Torunlar Gyo Levent’te ödül almış olan 5. Levent projesinin ikinci etabı 5. Levent Korupark inşa etmek üzere harekete geçiyor. 43 bin metrekarelik arsa üzerine 7 blokta 744 konut olarak tasarlanan 5. Levent Korupark projesi alıcılarına ikinci bir şans daha sunuyor. 85 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak planlanmaktadır. Yürüyüş parkuru, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, fitness merkezi ve basketbol sahası gibi birçok farklı farklı sosyal alanlar da mevcut. 

İstanbul’un en merkezi ilçelerinden olan Levent’te inşa edilen 5. Levent Korupark projesinin yüzde 70’i yeşilliklerden oluşuyor. Yeşil alanın fazla olmasıyla ve zengin sosyal donatı alanlarıyla mahalle kültürünü modern hayata entegre eden yeni bir yaşam alanı vaad ediyor.

Daire tipi fiyat aralığı ve ödeme seçenekleri

1+1 daireler 7 milyon 500 bin TL’den, 2+1 daireler 9 milyon 400 bin TL’den, 3+1 daireler 13 milyon 200 bin TL’den ve 4+1 daireler 16 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

5. Levent Korupark projesinde peşin ödemelerde kişiye özel indirim imkanı sağlanıyor.

5. Levent Korupark nerede?

Torunlar GYO’nun hayata geçirdiği 5. Levent Korupark projesi Maslak ve Büyükdere Caddesi’ne 7 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz