maritbet girişmaritbet
Ticaretin kalbi Avrupa Ticaret ve Sanayi Merkezi’nde atacak.

Ticaretin kalbi Avrupa Ticaret ve Sanayi Merkezi’nde atacak.

Kişiye özel ödeme koşulları sunan Avrupa Ticaret Merkezi iş sahipleri, tüccarlar ve çalışanlar için kolaylık sağlayan pratik çözümlere sahip.

Kendine ait otopark alanları, nakliye alanları ile ticarete farklı bir boyut kazandıran megakentin yeni ticaret merkezi, Artaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa Ticaret Merkezi konumu, metrekare büyüklükleri ve ticari faaliyetleri ile şehre değer katacak. 

İstanbul’da lojstik alanında kritik öneme sahip olan Avcılar ilçesi Avrupa Ticaret Merkezi ile her türlü işletmeye uygun çözümler sunuyor. Avrupa Ticaret Merkezi’nde özel olarak 3 bin metrekarelik personel yemekhanesinin yanı sıra her türlü iş koluna uygun tüm detaylar düşünülerek tasarlanan 301 adet dükkan bulunuyor.

Çok çeşitli metrekare aralıkları 

Artaş, İstanbul'un yeni ticaret merkezi Avrupa Konutları Avcılar Ticaret Merkezi'nde 100-1800 metrekare arası bir çok çeşitli dükkan, depo ve imalathane bulunuyor. Tır girişli alanlar ve iş yerleri Avrupa Ticaret Merkezi’nin geniş koridorları ve yüksek tavanları sayesinde iş yerlerine kolaylıkla tır yanaşabiliyor.

Avrupa Ticaret Merkezi nerede?

Megakent İstanbul’un son yıllarda ticari alanda yükselen değerli olan Avcılar ilçesinde bulunuyor. Avrupa Ticaret Merkezi özellikle konum olarak merak edilen işyerleri ile yatırımcısının ilgisini çekiyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz