maritbet girişmaritbet
The Ritz Carlton Residences'ta satışlar başladı

The Ritz Carlton Residences'ta satışlar başladı

Bilgili Holding, Nişantaşı’nda bulunan Türk mimarisinin simgesel yapılarından biri olan The Ritz Carlton Residences'ı yeniden şehre kazandırıyor.

Gayrimenkul ve turizm yatırımları ile Türkiye'ye değer katan, uluslararası ortaklıklarıyla da dünyada öncü işler yapan Bilgili Holding, Nişantaşı'nda bulunan Türk mimarisinin simgesel yapılarından birini; tecrübesi, ustalığı ve günümüz teknolojisiyle buluşturarak, The Ritz – Carlton Residences, İstanbul olarak şehre yeniden kazandırıyor. 

Profesyonel restorasyon projeleriyle tarihi eser değerindeki binaları şehir hayatına yeniden kazandıran Bilgili Holding; zamanında Tekeli ve Sisa mimari ortaklığıyla tasarlanan Nişantaşı'ndaki tarihi ikonik binayı, teknoloji ile birleştirerek modern ve çağdaş bir tasarımla The Ritz-Carlton Residences, İstanbul olarak hayata geçiriyor.

Popüler caddelerinde dünyaca ünlü markalara ve restoranlara ev sahipliği yapan, köklü tarihiyle her dönem ilgi gören, aynı zamanda İstanbul'un lüks ve uğrak yeri olan Nişantaşı'na, modern dönüşümü ile yeni bir soluk katan The Ritz – Carlton Residences, İstanbul; turizm sektöründeki hizmet kalitesi ve lüks deneyim anlayışını rezidans projesindeki ev sahipleri için de sunuyor. 


Proje, TO Design Studio'nun kurucusu, Tanju Özelgin'in dokunuşlarıyla tasarlanarak hayata geçirilirken, iç mekan konsepti ise Mahmut Anlar'ın Geo_ID firması imzasını taşıyor. Binanın girişinde bulunan, projenin mimarı Tanju Özelgin tarafından tasarlanan heykel, içerideki şık atmosferin habercisi olarak merak uyandırıyor.  Detaylı tasarımıyla lobi; bir buluşma noktası ve bekleme alanının yanı sıra, toplantıların yapılabileceği bir alan olarak çok yönlü işlev üstleniyor. 

Lüks otel deneyimini ev sahiplerine yaşatmayı amaçlayan proje, yaşayanların konfor ve rahatını maksimum seviyeye çıkartacak hizmetler sunuyor. Rezidans, 7/24 concierge ve vale hizmeti ile hem kişisel hem de profesyonel hayatınızı kolaylaştırmayı hedefliyor. Dostlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz brasserie, çocuklar için özenle tasarlanan oyun alanları ve evcil hayvan bakım hizmetleri bulunmaktadır. Kişiye özel gösterim için sinema, sanat atölyesi, spa-masaj gibi bakım alanları, spor salonu, yüzme havuzu, profesyonel ev temizlik ekibi ve kuru temizleme hizmetleriyle, otel deneyimini ev konforunda yaşatıyor.


121 tip ünitesi ile yeni ve modern yaşam alanları sunuyor

Çağdaş ve dinamik görünümü ile beğenilen, tüm olanakları ile konut alanında kullanıcılarına ayrıcalıklar sağlayan The Ritz Carlton Residences, İstanbul'da 31 farklı tip ünite bulunuyor. 22 kattan oluşan tasarım binada; 1+1'den 4+1'e rezidansların yanı sıra, bahçe dubleksleri ve penthouse'lardan oluşan farklı tiplerde toplam 121 ünite yer alıyor.  


The Ritz Carlton Residences İstanbul'da satış başlamıştır. Mart 2022'de yaşam başlayacaktır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The Ritz Carlton Residences'ta satışlar başladı
  • 11.02.2021 14:32

The Ritz Carlton Residences'ta satışlar başladı

Bilgili Holding, Nişantaşı’nda bulunan Türk mimarisinin simgesel yapılarından bi ...

Veysel Eroğlu Barajı tam kapasite üretime başladı!
  • 25.12.2020 17:28

Veysel Eroğlu Barajı tam kapasite üretime başladı!

Türkiye'nin en büyük 4'üncü hidroelektrik santrali olan Ilısu Prof. Dr. Veysel E ...

VK 108 Nişantası projesi Ekim 2018’de teslim edilecek!
  • 08.07.2017 12:06

VK 108 Nişantası projesi Ekim 2018’de teslim edilecek!

Bilgili Holding tarafından hayata geçirilen VK 108 Nişantaşı projesi 48 home ofi ...

Galataport için 1 milyar Euro'luk finansman!
  • 31.08.2016 14:12

Galataport için 1 milyar Euro'luk finansman!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 1 milya ...

Serdar Bilgili'den eski sevgilisine Akaretler'den ev!
  • 09.02.2015 11:35

Serdar Bilgili'den eski sevgilisine Akaretler'den ev!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili'nin eski sevgilisi Amelie ...