maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı Deluxia Dragos’ta 72 ay sıfır faiz fırsatı!

Teknik Yapı Deluxia Dragos’ta 72 ay sıfır faiz fırsatı!

Teknik Yapı’nın Miami’deki sitelerden esinlenerek Dragos’ta inşa ettiği Deluxia Dragos projesi home-ofis konseptinde inşa ediliyor

 

Teknik Yapı'nın Miami'deki sitelerden esinlenerek Dragos'ta inşa ettiği Deluxia Dragos projesi home-ofis konseptinde inşa ediliyor. Dairelerin çok büyük bölümünün deniz manzarasına hakim olduğu proje fiyatlar ise 149 bin liradan başlıyor

Kadıköy bölgesinde yaptığı butik ve kaliteli projelerin ardından markalı konut projelerinin ilk ve büyük örneklerinden biri olan Ataşehir'deki 1750 konutluk Uphill Court'u hayata geçiren Teknik Yapı, durmaksızın yeni projelerine devam ediyor. Şantiye turumuzun bu haftaki konuğu da Teknik Yapı'nın Dragos'ta üst segmentte hayata geçirdiği Deluxia Dragos projesi.

Aslında firma Deluxia markasını daha önce Ataşehir'deki iki projesinde kullandı. Deluxia Palaca ve Suites projeleri. Deluxia Draggos projesini de Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ile geziyoruz. Umut Bey, sektörün duayenlerinden biri olan Nazmi Durbakayım'ı oğlu. Yani bir ve ikinci kuşak holdingi birlikte yönetiyor.

‘En çok sevdiğim proje'

Umut Bey, kendi deneyimlerini Teknik Yapı'nın projelerine yansıtmaya başlamış. Deluxia projelerini hayata geçirirken ABD'deki binalardan esinlenmiş. Dragos projesi Miami'deki South Beach esin kaynağı olmuş. Oradaki konsept ve tematik sitelerden etkilenen Umut Bey, Deluxia'da benzer özelliklere yer vermiş. Projeyi görenler de “Al bu projeyi Miami'ye götür hiçbir şekilde yadırganmaz” diyormuş. Umut Bey, en sevdiği projenin Deluxia Dragos olduğunu çok net bir şekilde ifade ediyor.

Zaten Deluxia'nın mimari yapısı da pek alışkın olmasak bile kendine has özellikleri bünyesinde barındırıyor. Zaten projenin mimari çizimini de yine aileden biri olan kız kardeş Esra Gür Durbakayım yönetimindeki Teknik Yapı dizayn ekibi gerçekleştirmiş.

2 blok 3 cephe görüyor

Deluxia Dragos projesinin en belirgin özelliği birbirine bitişik vaziyette 2 koldan oluşması. Proje arazinin yapısına ve denize göre konumlandırılmış. Mono blok gibi tasarlanan ve küçük gibi görünen proje 500 daireden oluşacak. Tek blokta bu çözümleri üretmek pek kolay değil ama Deluxia Dragos bittiğinde bunu net bir şekilde göreceğiz. Dragos tepesinin yanı başlında denize hakim bir yerde bulunan Deluxia projesi kollarını açmış ve denizi kucaklayan bir çocuk gibi de düşünülebilir. V yapısı sayesinde denizi kucaklayan projenin yüzde 75'i denizi görüyor. 1. kattan itibaren deniz gören daireler bile bulunuyor.

Anahtar teslim evler

Deluxi'anın dışı da içi gibi Amerikan esintileri taşıyor. İç dekorasyon klasik ABD tarzında döşenmiş. Örnek dairelerde bu durum hemen göze çarpıyor. Dairelerde özel seramikler kullanılıyor. Lake kaplamalı kapı ve ithal mutfaklar var. Ankastreler de döşeniyor. Yani Teknik Yapı, projeyi anahtar teslim veriyor. Umut Bey de, toplu alım yaptıkları için bu tür eşyaları çok ucuza aldıklarını ifade ederek, bu sayede konut sahiplerini de büyük bir yük ve maliyetten kurtardıklarını ifade ediyor.

Home-ofise uygun

Proje her ne kadar Amerikanvari olsa da güzümüzün ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış. Bulunduğu yer itibariyle iyi bir lokasyona sahip olan Deluxia Dragos home-ofis tipinde tasarlanıyor. Amerikalılar büyük ev sevse de Deluxia, daha küçük metrekarelerde işlevsel konutlardan oluşuyor. Fakat balkonlu 3+1 daireler ise blokların dış kulaklarında yer alıyor. Bu da hem küçük hem de büyük daire sahiplerinin aradığını bulma şansı veriyor. Proje konut ruhsatlı olmasına rağmen home-ofis olarak yönetim planında geçiyor.

Metroya yürüme mesafesinde

Yeni açılan metro durağına yürüme mesafesinde olması ve Adliye sarayı gibi bölgede yaşanan gelişmeler projeyi şekillendiren unsurlar olmuş. Bu nedenle yatırımcılar projeye oldukça ilgi göstermiş. 3+1 daireler oturum için alınırken, daha küçükleri yatırımcılar tercih etmiş. Doktorlar ve Adliye Sarayı nedeniyle hukukçular projeden daire almış. Şimdiye kadar da projedeki 500 dairenin yüzde 59'u satılmış.

2013 sonunda teslim

Umut Bey, 9 dönümlük arsanın yüzde 50'sini satın aldıklarını, kalanı için de kat karşılığı anlaştıklarını söylüyor.  Yani arsanın neredeyse yüzde 80'i Teknik Yapı'ya ait. İlk kazma Haziran 2011'de vurulmuş. İnşaatın yüzde 60'ı tamamlanmış. Teslimler ise Kasım 2013'ten itibaren başlayacak. Projenin değeri de 150 milyon doları buluyor.

72 ay sıfır faiz uyguluyor

Maltepe'deki Deluxia Dragos projesindeki dairelere yönelik özel bir kampanya başladı. Buna göre 72 aylık vadedeki faiz oranlarını sıfırlandı. 149 bin 600 lira fiyatlardan başlayan deniz manzaralı daireler, 1.017 liradan başlayan taksitle satılıyor. Farklı ödeme seçenekleri arayanlar için de alternatifler içeren kampanyada değişen peşinat tutarına göre 36, 48 veya 72 ay sıfır faiz imkanı yer alıyor. Bu alternatifler içinde isteyene 0 peşinat ve 48 ay sıfır faiz imkanı, isteyene ara ödemesiz, aylık 1.017 liradan başlayan ve 120 ay vade imkanı da sunuluyor. Banka kredisi kullanarak Deluxia Dragos'tan daire almak isteyenlere de uygun ödeme planları sunuluyor.

Yüksek tavanlı avizeli asansörler

Umut Bey, her zaman yenilikleri takip ettiklerini belirterek bunları projelerde uyguladıklarını ifade ediyor. Dragos'taki asansörlerin tavanlarını 60 cm daha yüksek yapmayı planlıyor. Normalde 2.20 olan yükseklik burada 3 metreye yaklaşacak ve asansöre avize asılacak. Otel gibi geniş bir holün olacağı projede bu alanda özel olarak tasarlanacak.

Aidatlar düşük olacak

Proje ilk satışa çıktığında metrekare fiyatları 2 bin 600 lira seviyesindeyken, şimdilerde 4 bin lirayı bulmuş. Bittiğinde ise 5 bini görmesi bekleniyor. Bölgedeki gelişim de fiyat artışlarını destekliyor. Umut Bey, projenin üst segmentte yer almasına rağmen fiyatların ulaşılabilir olduğunu belirterek, kira getirisinin de yüksek olacağına işaret ediyor. Düşük aidatı olan konutların daha kolay kiraya verilebildiğini ifade eden Umut Bey, burada aidatları düşük tutmak için çeşitli çözümler ürettiklerini söylüyor.

Nasıl gidilir?

Deluxia Dragos projesine E-5 üzerinden gitmek için Tugay yolundan sağa dönülüyor ve direk projeye ulaşılıyor. Sahil yolundan da Dragos girişinden dönülünce projeye ulaşılıyor.

Neler var?

Deluxia Dragos'ta hamam, sauna, buhar odası, spor odası, dinlenme, jakuzi, fitness&aerobik, duş, doktor odası, çamaşırlık, TV-Oyun odası, çocuk oyun odası, satranç-okuma odası, toplantı odası bulunurken,  açık alanlarda ise yürüme parkuru, çocuk oyun alanı, yarım basket sahası yer alıyor.

Hangi daire kaç lira?

Tipi        Fiyat                    

1+0        149.600 – 212.200                          

1+1        219.500 – 346.200                          

2+1        331.200 – 671.100                          

3+1        472.600 – 718.700                          

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Deluxia Dragos'un helikopter görüntüsü göz alıyor!
  • 09.05.2012 14:25

Deluxia Dragos'un helikopter görüntüsü göz alıyor!

Teknik Yapı imzası taşıyan Deluxia Dragos'u havadan görüntüsü ile de dikkat çeki ...

Denize nazır, hayalinizdeki ev hazır!
  • 10.09.2014 11:25

Denize nazır, hayalinizdeki ev hazır!

Denize yakınlığıyla dikkat çeken Deluxia Dragos, metrobüs durağına yürüme mesafe ...

Teknik Yapı, Deluxia Dragos projesini teslim etti
  • 03.01.2014 08:42

Teknik Yapı, Deluxia Dragos projesini teslim etti

Gayrimenkul sektöründe tüm projelerini sorunsuz bir şekilde teslim etme başarısı ...

Deluxia Dragos, söz verildiği zamanda teslim ediliyor
  • 31.12.2013 14:25

Deluxia Dragos, söz verildiği zamanda teslim ediliyor

Batı Ataşehir ’de çok ses getiren, konforun ve lüksün zirvesi Deluxia Projesi’ni ...

Deluxia Dragos'ta yaşam Ocak'ta başlıyor-182 bin 300 TL
  • 07.12.2013 09:43

Deluxia Dragos'ta yaşam Ocak'ta başlıyor-182 bin 300 TL

Teknik Yapı imzasıyla Maltepe Dragos'ta yükselen Deluxia Dragos'ta yaşam Ocak 20 ...

Teknik Yapı yeni yıla özel ödeme planları hazırladı
  • 23.11.2013 16:29

Teknik Yapı yeni yıla özel ödeme planları hazırladı

Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerini kapsayan kampanyada, peş ...