maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı yeni yıla özel ödeme planları hazırladı

Teknik Yapı yeni yıla özel ödeme planları hazırladı

Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerini kapsayan kampanyada, peşinat daire teslimine, kredi taksitleri ise 1 yıl sonraya erteleniyor.

Ayrıca yüzde 10 indirim imkânı da veriliyor 2014'te teslim Teknik Yapı, geleceğin yeni yerleşim bölgesi Tuzla'da yaklaşık 20 bin bireyden oluşan yani bir şehrin inşaatının sonuna yaklaşıyor. Toplam 5.073 bağımsız bölümden oluşan Evora İstanbul'un 3.423 dairesi sahiplerini buldu. Teknik Yapı geriye kalan 1.550 dairenin 500'ü için ödeme kolaylığı sağlayan ve aile bütçesine finansal çözüm üreten bir kampanya hazırladı. Buna göre, bir ay sürecek kampanya dahilinde daire almak isteyenler, öncelikle yüzde 25 peşinat yükünden muaf olacaklar. Ayrıca kullanacakları anlaşmalı banka kredilerinin taksitlerini bir yıl sonra ödemeye başlayacak. 

Proje Temmuz 2014'te teslim edilecek

Gayrimenkul sektörünün öneü isimlerinden Teknik Yapı, yeni yıl için özel bir kampanyaya imza attı. Buna göre firma, Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için üç büyük avantajdan oluşan seçenekler sunuyor. Kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 1 yıl sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak. 
Her projeye özel olarak uygulanan kampanyaya göre, Evora İstanbul'dan daire almak isteyenler, peşinatı daire teslimine ve kredi taksitlerini ise bir yıl sonraya öteleyebilecek. Vade avantajı dışında fiyat fırsatı arayanlara ise yüzde 10 indirim olanağı sunulacak. Metropark projesinden daire almak isteyenlere ise kredi taksitlerine bir yıl sonra öteleme veya yüzde 10 indirim sağlanacak. 

Deluxia Dragos projesinde ise yüzde 10 indirim seçeneği olacak 

Kampanya ile ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, kampanya ile hem oturum hem de yatırım amaçlı daire almak isteyenlerin finansal yükünü azaltmayı amaçladıklarını ifade etti. Kampanyadaki ödeme kolaylıklarına daha geniş bir perspektif kazandırmak için ödeme planının çok rahat olmasına dikkat edildiğine değinen Umut Durbakayım, kolay ödeme şartları çerçevesinde peşinatın daire tesliminde alınacağını, kredi taksitlerinin ise anlaşmaları bankalar çerçevesinde bir yıl sonraya ertelendiğini söyledi.
 
Yüzde 10 indirim 

Durbakayım, "Fiyat avantajı çerçevesinde ise daire fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılarak kampanyaya alternatif getirildi" dedi. 

Her projenin kendine özgü cazibesi ile ön plana çıktığını belirten Umut Durbakayım, "Kara, hava, deniz ve demir yollarının kesişme noktasında yer alan Evora İstanbul'da hayal edilen yaşama dair ne varsa yer alıyor. 

Teslimleri Temmuz 2014'de başlayacak olan Evora İstanbul'da teslimde peşinat, taksitlerde 1 yıl öteleme veya yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz" diye konuştu. 

Yaşamın yeni yıl ile birlikte başlayacağı Deluxia Dragos projesinde kalan son 39 daire için yüzde 10 indirimli fiyat avantajı olacağını söyleyen Umut Durbakayım, "Yapımına yeni başladığımız Teknik Yapı Metropark projesinin önünde biraz daha yol var. Bu nedenle dönüşüm yaşayan Halkalı'daki Metropark projemizde ise sadece taksitleri bir yıl öteleme veya yüzde 10 indirim avantajı olacak" dedi. 

Deniz manzaralı 

Maltepe'de hayata geçirilen Deluxia Dragos, üç cephesinden deniz manzarasına sahip. Deluxia Dragos'ta ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo'dan 3+1 tipi daireye kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede, fitness center, Türk hamamı, sauna, yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı, yürüyüş ve koşu parkuru yer alacak. 

Engelsiz proje 

1.272 rezidans daireden oluşan Metropark projesinde, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru yer alıyor. Güneşten maksimum fayda sağlayacak olan camlardan en az bir tanesi dışa açılacak. 

Yaklaşık 1.450 adet kapasiteli kapalı otoparklar da ve sosyal tesis içerisinde engelli rampaları, 'engelsiz yaşam'a olanak tanıyacak. 

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Teknik Yapı 100 ay 0 faiz reklam filmi!
  • 16.12.2016 08:03

Teknik Yapı 100 ay 0 faiz reklam filmi!

Teknik Yapı, Concord İstanbul, Metropark, Suadiye Sahil, Evora İstanbul ve Evora ...

Teknik Yapı Metropark projesinin lansmanı yapıldı!
  • 14.05.2013 11:15

Teknik Yapı Metropark projesinin lansmanı yapıldı!

Teknik Yapı'nın Halkalı'da hayata geçirdiği Metropark projesinde satışlar başlad ...

Evora İstanbul Marmara şehirle buluşuyor
  • 26.12.2011 12:21

Evora İstanbul Marmara şehirle buluşuyor

Tuzla'da Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği Evora İstanbul'un ikinci etabı Evora İ ...

EVORA İSTANBUL MARMARA
  • 26.12.2011 12:19

EVORA İSTANBUL MARMARA

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile birlikte Teknik Yapı'nın Tuzla'da gerçekleştir ...

Evora'nın ikinci etabı Marmara'da satışta
  • 22.12.2011 16:33

Evora'nın ikinci etabı Marmara'da satışta

Teknik Yapı imzasıyla hayat bulan Evora İstanbul'un ikinci etabı Evora İstanbul ...

EVORA LANSMAN 1
  • 22.12.2011 16:32

EVORA LANSMAN 1

Teknik Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul'un ikinci etabı ...