maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Vitrin'de büyük lansman fırsatları!

Sur Yapı Vitrin'de büyük lansman fırsatları!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmekte olan Vitrin'de banka kredisi kullanılabiliyor. Proje, TEM'e 5 dakikalık mesafede yükseliyor

Sur Yapı'nın Gaziosmanpaşa'daki yeni projesi Vitrin, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Maslak'a 5 dakikalık konumuyla ön plana çıkan projede toplam 239 konut yer almakta.

sur yapi vitrin projesinin genel gorunumu

50 metrekareden başlayan konut seçeneklerinin bulunduğu Sur Yapı Vitrin projesinde cazip ödeme seçenekleriyle herkesin ev sahibi olması sağlanıyor. 120 bin metrekarelik Şehir Parkı'nın yanı başında hayat bulan Vitrin'de yaşam Temmuz 2016'da başlayacak.

Türk Telekom Arena'ya 13 kilometre, TEM Hasdal Kavşağı'na 7 kilometre mesafede konumlandırılan projesi, yapımı devam eden 250 yataklı Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne çok yakın bir lokasyonda yükseliyor.

4 blok şeklinde tasarlanan proje, sosyal donatı alanlarıyla da ön plana çıkıyor. 10 bin 690 metrekare alana kurulan ve lansman dönemine özel cazip fırsatların sunulduğu Vitrin'de yüzme havuzu, fitness, otopark gibi birçok seçenek bir arada sunulmakta.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı Vitrin'de büyük lansman fırsatları!
  • 06.11.2014 14:04

Sur Yapı Vitrin'de büyük lansman fırsatları!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmekte olan Vitrin'de banka kredisi kullanılabiliy ...