maritbet girişmaritbet
Studio Nova Bornova iyi yaşam 1+1 akıllı yatırım

Studio Nova Bornova iyi yaşam 1+1 akıllı yatırım

Tek blok halinde yükselen Studio Nova Bornova projesinde daireler 1+1

Bornova'da, merkezin avantajlarını kendi olanaklarıyla bütünleştiren 36 konutluk proje, Yaman Group'un yeni mimari konseptini yansıtıyor. Tamamı 1+1 olarak tasarlanan Studio Nova Bornova'ya değer katan artılarla bir araya getirilerek cazip bir yaşam merkezi sunuluyor. 

Deprem yönetmeliğine uygun güçlendirilmiş temel üzerine kurulan Studio Nova Bornova'da daireler açık mutfak şeklinde. Ankastre set, merkezi sistem doğalgazlı ısınma, Amerikan tarzı beyaz iş kapılar, çelik giriş kapısı, çift asansör, her daireye tahsis edilmiş açık otopark, merkezi uydu sistemi, ıslak zeminler seramik, diğer alanlar laminant parke şeklinde açıklandı.

Daireler brüt 70 veya 75 metrekare alanlara sahip. Normal ve köşe daireler olmak üzere ikiye ayrılan dairelerde tüm modern ayrıntılar düşünülmüş. Studio Nova, yüksek öğrenci sirkülasyonu, standart bir kira getirisiyle beraber en fazla 10 yılda kendisini amorti edebilme potansiyeline sahip bir yatırım olarak göze çarpıyor.

Studio Nova Bornova nerede; Forum Bornova karşısındaki Baumax'dan 2. Sanayiye doğru giderken Bahçeşehir Koleji ile karşılacaşaksınız. Bahçeşehir koleji karşısındaki köprüyü geçtiğiniz zaman tam karşınızda 1. ve 2. Atıfbey Sitesi mevcut. Studio Nova Bornova bu iki sitenin tam ortasında yer alıyor. 

Studio Nova Bornova İletişim Bilgileri;

Web: http://www.studionovabornova.com/
Telefon: 0 (232) 489 1173 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Studio Nova Bornova iyi yaşam 1+1 akıllı yatırım
  • 20.02.2014 08:54

Studio Nova Bornova iyi yaşam 1+1 akıllı yatırım

Tek blok halinde yükselen Studio Nova Bornova projesinde daireler 1+1 ...

Studio Nova Bornova’da son 2 daire
  • 01.01.2014 15:36

Studio Nova Bornova’da son 2 daire

İzmir Studio Nova Bornova Evleri'nde son 2 daire 276 bin liradan satışta ...