maritbet girişmaritbet
Spradon Vadi’de yatırım ve prestij bir arada!

Spradon Vadi’de yatırım ve prestij bir arada!

Kuzu Grup'un, "Gerçek Bahçeşehir'de" açıklamasıyla inşaatına başladığı Spradon Vadi, hem yatırım avantajı arayanlar hem de prestijli bir bölgede yaşama arzusunda olanlar için cazip özellikler taşıyor

 

Spradon Vadi projesi ismini Bahçeşehir'in Ispartakule yerleşim bölgesinin antik dönemdeki adı olan Spradon'dan alıyor. Şeref Kesgün'ün mimarlığını üstlendiği proje; sakinlerine sunduğu konfor ve doğaya sahip çıkan konsepti ile ilgi çekiyor. 
Bu proje "Gerçek Bahçeşehir"de Spradon Vadi'nin avantajlı bir yatırım olmanın ötesinde, prestijli bir bölgede yaşamak isteyenler için cazip olduğunu belirten Özen Kuzu, şöyle konuştu: "Spradon Vadi, Bahçeşehir'in merkezinde ve gerçek Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Proje arazinin konumuna, konumun getirdiği, elit ortama uygun olarak planlandı. Spradon Vadi, okullara, alışveriş merkezlerine, sosyal alanlara yakınlığının ötesinde kendine yeten; modern bir yaşam merkezi olarak konumlandı. Her çizgisinde sakinlerinin yaşam standartlarının yükseltilmesi hedeflendi. Her noktada elit bir huzur planlandı. 
Spradon Vadi cıvıl cıvıl bir merkezde, doğal doku içinde modern bir sakinliği temsil eden bir proje olacak." 
 
1037 konuttan oluşuyor 
Toplam 42 bin metrekare arazi üzerinde 160 bin metrekare inşaat alanı bulunan Spradon Vadi, 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı bloktan oluşuyor. Ekim 2011'de inşaatına başlanan Spradon Vadi'de 524 adet 1+1 ve 476 adet 2+1, 37 adet 3+1 ve 4+1 düz veya dubleks daire yer alacak. Toplamda ise büyüklüğü 71 metrekare ile 247 metrekare aralığında değişen 1037 konut ve bir adet ticari ünite bulunacak. Projenin Ekim 2014'te teslim edilmesi planlanıyor. 
 
Toplam yatırım değeri 250 milyon TL 
Toplam yatırım değeri 250 milyon TL olan Spradon Vadi'nin yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlandı. Spradon Vadi'de açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları, su ve yeşili buluşturan şelaleler yer alıyor. Oyun alanları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna ve Türk hamamının da bulunacağı Spradon'da otopark sorunu da olmayacak. Her daire için konut erişimli bir kapalı otopark ve Spradon Vadi misafirleri için de 300 araçlık bir açık otopark yer alacak. 
 
Spradon Vadi projesi TEM otoyoluna 4 kilometre ve Esenyurt ara bağlantı yolu ile E5'e 11 kilometre uzaklıktaki lokasyonuyla sakinlerine kolay ulaşım avantajı sunuyor. Ayrıca Altınşehir TEM bağlantısı ile gişeleri kullanmadan ulaşım imkanı da mevcut. 
Uygun fiyat politikası Su ve yeşili buluşturan Spradon Vadi tüm cazibesi ve uygun fiyat politikası ile dikkat çekiyor. Metrekare fiyatlarının ortalama olarak 2.500 TL civarında tutulduğu projede en düşük fiyatlı daire 147 bin TL'den satışa çıkacak. Ödemeler, yüzde 1 peşin, yüzde 24, 2013 Aralık'ta senetli ve faizsiz ödeme seçeneğiyle, kalan yüzde 75 ise anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar kolay ödeme şekilleriyle, 0,98 vade oranı ile vadelendiriliyor. 
 
Birinci sınıf malzemeler kullanılacak olan dairelerde kapalı mutfak sistemi olacak. Şık ve rahat tasarımlı dairelerde; Vanucci markalı mutfak ve banyo dolapları, Siemens marka ocak, fırın ve davlumbaz ve bulaşık makinesi, Artemis marka duş teknesi, Alurad havlu pan, Hans Grohe armatürler, Duravit lavabo ve Vitra marka klozetler kullanılacak. Yangın, gaz alarmı, duman dedektörleri ve her odada bulunacak yangın sprinkleri ve görüntülü intercom tesisatı ile bütün dairelerde güvenlik en üst seviyede olacak.
 
BU UYGULAMA BİR İLK: 'SAĞLIK EVİ' 
Spradon Vadi içerisinde site sakinlerine hizmet vermesi amacı ile kurulacak olan Sağlık Evi'nde görev alacak ebe, hemşire ve sağlık görevlisi yılın 365 günü; hafta içi, hafta sonu, resmi ve bayram tatilleri de dâhil olmak üzere 7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunacak. Sağlık Evi'nde her türlü pansuman, küçük cerrahi müdahale, acil yardım uygulamaları, her türlü enjeksiyon, serum takılması, sünnet, yara tedavisi, aşılar, yanık tedavisi, gebelik testi, gebe izlem, bebek ve çocuk izlem, hemoglobin ölçümü (gebe izlemde kullanılmak üzere), evde hasta bakım hizmetleri, kulak lavajı (yıkama), kulak delme, sondalar, kataterler, tansiyon ölçümü ve şeker ölçümü gibi sağlık hizmetleri verilecek. 
 
KOLAY ULAŞILABİLİR RAKAMLARLA KALİTELİ KONUTLAR... 
Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özen Kuzu Spradon Vadi projesi detaylarıyla ilgili bilgi verdi. 
 
Spradon Vadi projesi, gelir seviyesi açısından kimleri hedefliyor? 
Beyaz yakalılar, çalışan eşler ödeme planları da dikkate alındığında rahatlıkla bizim hedef kitlemize uyuyor. Özellikle Spradon Vadi projemizi oluştururken, gelir seviyesinden çok, insanların ihtiyaç duydukları,' işte benim yaşam alanım bu' diyecekleri bir çalışma yapıldı. Gereksiz ve atıl alanlardan kaçınıldı. Sonuçta ortaya kolay ulaşılabilir rakamlarla alınabilecek, kaliteli konutlar çıktı. 
 
Projeden ne kadarlık bir satış cirosu bekleniyor? 
Projeden 300 milyon TL bir ciro bekliyoruz. 
 
Toplam yatırım bedeli nedir? 
Sadece inşaat yatırım bedelimiz 250 milyon TL, 25 milyon TL gibi bir tutarında üst yapı harcamalarına gideceğini ön görmekteyiz. 
 
Bu projede ne kadar prim bekliyorsunuz? 
Bugüne kadar Bahçeşehir'de gerçekleştirdiğimiz projelerimizin ortalama prim değeri yüzde 80'lerde oldu. Spradon Vadi projemizin de en azından aynı oranda olması bekliyoruz. 
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!
  • 19.12.2022 10:28

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!

Konut kavramına yenilik getiren, farklı mimari tasarımları ile çevre dostu ve ya ...

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı
  • 14.12.2021 17:06

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı

2019 yılında görkemli bir açılış ile kapılarını ziyaretçilerine açan Kuzu Effect ...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!
  • 01.11.2017 16:26

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'ün ilk etabında yaşa ...

Özen Kuzu'dan Katar'da önemli açıklamalar!
  • 19.04.2017 15:17

Özen Kuzu'dan Katar'da önemli açıklamalar!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik ...

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!
  • 06.10.2016 16:57

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!

Sea Pearl Ataköy projesinin örnek dairesini sizler için gezdik ve görüntüledik.. ...

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı
  • 06.10.2016 14:58

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri hak ...