maritbet girişmaritbet
Soyak İzmir Siesta 4. Etap'ta büyük kampanya!

Soyak İzmir Siesta 4. Etap'ta büyük kampanya!

Farklı konut tiplerinin yer aldığı Siesta 4. Etap'ta toplam 343 ev yer almakta.

İzmir'de yapılan Soyak Siesta projesine gösterilen yoğun ilgiyle, diğer etaplarda olduğu gibi Soyak Siesta evlerinin 4. etabının satışları öne çekildi. 6 etaptan oluşan Soyak Siesta konutlarında 343 konuttan oluşan 4. etab 28 Mayıs Cuma günü satışa sunuluyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerden oluşan Soyak Siesta İzmir, huzurlu ve mutlu bir yaşama zemin hazırlayacak tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.    

Soyak'ın sürdürülebilir yaşam anlayışının temsilcisi olan Soyak Siesta evleri, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetik ön plana çıkıyor. Soyak Siesta konutlarında yeni bir yaşama kavuşmak isteyenler için en uygun ödeme seçenekleri tasarlandı.   

Soyak Siesta İzmir'de fiyatlar 94 bin liradan başlıyor

İzmir Karşıyaka yapılan Soyak Siesta evlerinin 4. etabı, 94 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Soyak Siesta Karşıyaka'da 400 TL'den başlayan taksitlerle ve yüzde 5 peşinatla konut satılıyor.
Kasım 2012'de yeni sahiplerine teslim edilecek olan Soyak Siesta projesinin 4. etap konutlarında da peşin ödemede yüzde 3 indirim seçeneğinden yararlanmak mümkün.

Soyak Siesta evlerinin 4. etap tanıtım toplantısında konuşan Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, Soyak'ın sektördeki köklü birikimi ve uzmanlığıyla geleceğin yaşam mekanlarını tasarladığını ifade etti. Uluslararası kalite standartlarıyla faaliyetlerini sürdüren Soyak'ın, Sürdürülebilir Yaşam anlayışıyla, en üst kaliteyi en uygun koşullarla sunmayı hedeflediğini belirten Emre Çamlıbel, şunları söyledi:

“Soyak Mavişehir ve Soyak Siesta Karşıyaka projelerimizle, son 4 yıldan bu yana 2 büyük yatırımımızı hayata geçirdiğimiz İzmir'de, aldığımız tepkilerin olumlu olmasını ve İzmir'in potansiyel büyüme kapasitesini de değerlendirerek; arsa alımlarımıza ve yatırımlarımıza devam etme kararındayız. 2.250 konut ve 6 etaptan oluşan Soyak Siesta konutlarında, 1,5 yılda satışa sunduğumuz etaplar olarak bakarsak, yolun yarısını kat etmiş olmamız; Soyak projelerine gösterilen ilgiyi ve tercihi ortaya koyuyor. Bu güvene ve bağlılığa layık olmak için her gün daha fazla gayret gösteriyoruz. Bugün itibarıyla İzmir'de geliştirdiğimiz projelerimiz kapsamında toplam 3000 daireyi satışa sunmuş olacağız.

Soyak Siesta evlerinde peyzaj tasarımı Akdeniz kültürünü yansıtırken; enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları da; ısınma ve aydınlatma masrafları konusunda önemli avantajlar sağlayacak.  Değişen yaşam koşullarına ve beklentilere uygun olarak, Yeni nesil yaşam tarzını yansıtan Soyak Siesta projesi, sahip olduğu özelliklerle gelecek için önemli bir yatırım niteliği de taşıyor” dedi. 

Soyak Siesta projesinde peyzajda kullanılan kaktüs bahçeleri, palmiye, zeytin ağaçları, İzmir mimozası gibi renkli bitki örtüsü led teknolojinin kullanıldığı yeni nesil aydınlatma sisteminin uyumlu renkleriyle vurgulanıyor. Soyak Siesta projesinin, terasındaki çim alan ise, sakinlerin güneşlenmesi ve sosyal kullanım amaçlı planlandı. Soyak Siesta konutlarında planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor.

Soyak Siesta Karşıyaka'da spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparklar ise yaşam kalitesine destek olan unsurlar olarak yer alıyor.  Soyak Siesta evleri, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.

Soyak Siesta İzmir iletişim bilgileri
Web: www.soyak.com.tr
Tel: 444 0 795

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Soyak Siesta İzmir'de 111 bin TL'ye!
  • 30.08.2012 08:44

Soyak Siesta İzmir'de 111 bin TL'ye!

İzmir Soyak Siesta'da deniz manzaralı konutların bulunduğu ikinci etap teslime h ...

Soyak İzmir Siesta 4. Etap'ta büyük kampanya!
  • 30.05.2010 00:12

Soyak İzmir Siesta 4. Etap'ta büyük kampanya!

Farklı konut tiplerinin yer aldığı Siesta 4. Etap'ta toplam 343 ev yer almakta. ...