maritbet girişmaritbet
Sofa Loca Ankara nerede?

Sofa Loca Ankara nerede?

Etimesgut ilçesi Erler Mahallesi sınırlarında inşa edilecek olan proje Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Kampüsü'nün hemen önünde yer alıyor

Emlak Konut GYO'nun Ankara Etimesgut ilçesindeki arsası üzerinde inşa edilecek ve Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek olan Sofa Loca, Erler Mahallesi sınırlarında kalıyor. Hemen karşısında Etimesgut Arena AVM'nin bulunduğu projenin arka tarafında Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Kampüsü yer almakta.

Eskişehir Yolu üzerinde konumlandırılacak olan Sofa Loca projesi, Gordion AVM ve Arcadium AVM'ye çok yakın bir alan üzerinde yükseliyor.

Satışları Kasım ayı içerisinde başlayacak olan Sofa Loca projesinde büyüklükleri 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen 150 daire ile birlikte 6 ticari birim bulunuyor. Projede daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı.

Hemen karşısında Samanpazarı Esnafı ve Sanatkarlar Parkı bulunan projede arsa büyüklüğü 18 bin 228 metrekare, inşaat büyüklüğü ise 27 bin 342 metrekare olarak belirlendi. Sofa Loca Evleri içerisinde fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi dikkat çeken sosyal donatı alanları bulunuyor.

SofaLoca İletişim Bilgileri;

Web: http://sofaloca.com/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

SofaLoca Ankara iletişim bilgileri
  • 22.10.2014 15:19

SofaLoca Ankara iletişim bilgileri

Emlak Konut GYO'nun Etimesgut'taki arsasında inşa edilmekte olan Sofa Loca Ankar ...

Sofa Loca Ankara nerede?
  • 21.10.2014 14:55

Sofa Loca Ankara nerede?

Etimesgut ilçesi Erler Mahallesi sınırlarında inşa edilecek olan proje Başkent Ü ...