maritbet girişmaritbet
Şişli’ye 470 daireli konut ve otel projesi geliyor

Şişli’ye 470 daireli konut ve otel projesi geliyor

İstanbul’un en merkezi noktalarından Şişli Kaptanpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan karma kullanım projesi için ÇED değildir kararı verildi.

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi 246DY1C Pafta, 10628 ada, 1 Parsel mevkiinde hayata geçirilmesi planlanan karma kullanım projesi ile ilgili gelişme yaşandı. 470 daireli konut ve 240 odalı otel olarak tasarlanan karma kullanımlı projede “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verildi. 

618 MİLYON 983 BİN LİRALIK YATIRIM BEDELİ 

Yatırım bedeli 618 milyon 983 bin 970 lira olarak belirtilen proje 36 bin 191 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam yapı inşaat alanı 531 bin 306 metrekare olarak belirlenen söz konusu proje 4 adet kule, 3 adet ticari alan konferans salonu, spor salonundan oluşacak. Konut, otel, sosyal tesis, spor salonu, konferans salonu, ticari alan, kapalı otopark birimlerinden oluşması planlanan projenin alanı ticaret+konut+turizm imarlı bulunuyor. Her katta 1 adet ofis yapılacak olan karma kullanımlı proje konum olarak dikkat çekiyor. Merkezi bir alanda yer alacak olan proje alanının ticaret merkezi ve iş yerlerine yakın olması, toplu taşıma araçlarına ulaşım kolaylığı ve imar planlarının uygun olması nedeniyle yükse prim potansiyelina sahip bulunuyor. 

Proje alanının çevresinde ise Atatürk İ.Ö.O' na 140m., Grand Cevahir Otele 210m., Şişli Endüstri Meslek Lisesi, Özel Ufuk İ.Ö.O, İstanbul Adalet Sarayı, Türkiye Hastanesi, Blackout Şişli Butik AVM yer alıyor. 470 daireli konut ve 240 odalı karma kullanımlı konut ve otel projesinin 24 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz