maritbet girişmaritbet
Sinpaş, yeni projeye Samandıra’da başlıyor

Sinpaş, yeni projeye Samandıra’da başlıyor

Seba Gacemer, İstanbul Samandıra’da 350 - 400 konutluk yeni bir proje yapacaklarını açıkladı

Sinpaş GYO Pazarlamadan Sorumlu Genel  Müdür Yardımcısı Seba Gacemer,Kemer Country'nin  muadili olacak yeni bir proje yapacaklarını açıkladı. Sinpaş GYO'nun Lagün'e komşu denebilecek bir parselde  yer alan Binicilik Kulübü'ne ait arsayı da bir süre önce aldığını  hatırlatan Seba Gacemer, “27 milyon 650 bin lira bedelle Seven Et Gıda'yı satın aldık. Seven Et Gıda'nın Samandıra'daki Lagün projesinin yanında bulunan yaklaşık 40 bin metrekarelik arsasına da yeni bir konut projesi yapacağız” diye konuştu.
Gacemer, Sevenler arazisi olarak anılan bu alanda Lagün'ün devamı gibi kabul edilebilecek bir proje  daha yapacağız. Proje yine su konsepti ve aile yaşantısı öne çıkacak” dedi.

Gacemer, projede 350-400 civarında konutun yer almasını planladıkları belirterek, projede ova ve arkasındaki dağ manzarasına göre bir çalışma yapacaklarını söyledi. Lagün'ün ruhunda modern country tarzı olduğunu vurgulayan Gacemer, şöyle konuştu:
 
“Samandıra'da Lagün projemizin hemen yakınında Sevenler arazisinde binicilik kulübü üzerinde bulunan arsamızda bu projeyi yapacağız. Fakat kulübü koruyacağız. Anadolu yakasının federasyona bağlı tek binicilik kulübü burası. İnsanlar da bu konseptle yaşamayı çok  sevdi. Kulüptekilere ev sattık; burada yaşayanlar kulübe üye oldu. Yeni projemizde de kulübü kapsamış olacağız. Kemer Country gibi sporla anılan bir site Anadolu yakasında yok. Oranın muadili olacak gibi düşünülebilir.”
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz