maritbet girişmaritbet
Sinpaş, Altınoran ile Ankara’ya yeni bir orman kazandırıyor!

Sinpaş, Altınoran ile Ankara’ya yeni bir orman kazandırıyor!

Altınoran projesi ile 26 yıl sonra Ankara’ya geri dönen Sinpaş Yapı, başkente yaklaşık 50 bin ağaçlık bir orman kazandırmak için ilk adımı attı

 

Tamamlandığında büyük bir ormanın yer alacağı Altınoran'nın Çankaya'daki proje inşaatında ilk ağaç dikimi, 100'den fazla Sinpaş Yapı çalışanı tarafından gerçekleştirildi. 
 
Çalışanlarının gönüllü katılımıyla gerçekleşen ağaç dikim organizasyonunu değerlendiren Sinpaş Yapı Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu “Ankara'ya yeni bir nefes alma noktası kazandırmak için kolları sıvadık. Projenin içerisinde yaklaşık 50 bin ağaç dikeceğimiz Altın Alan Kent Park'ında, projemizle birlikte tüm Ankaralıların aileleri ile ziyaret edebileceği bir orman olacak” diyerek, bu orman içerisinde yaklaşık 14 kilometrelik özel bir yürüyüş yolu olacağından da söz etti. 
 
Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Sinpaş Yapı'nın 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde projelendirilen, Türkiye'nin en büyük temalı konut projesi Altınoran'daki 620 bin metrekarelik rekreasyon alanında oluşturulacak orman için ilk ağaç dikimi geçtiğimiz hafta sonu Çankaya Oran'daki proje alanında gerçekleştirildi. 
 
 
İlk fidanları Sinpaş çalışanları dikti 
 
Sinpaş Yapı IK Departmanı'nın motivasyon etkinliği kapsamındaki organizasyonunda 100'den fazla Sinpaş Yapı çalışanı ilk fidanların dikimini gerçekleştirdi. 5 yıl sonra yeşermesi öngörülen Altınoran ormanı tüm Ankaralılara açık olacak ve isteyenler aileleri ile bu ormanı ziyaret edebilecek. 
 
Ankaralılara hem orman hem de yürüyüş parkuru 
 
Şimdiden oluşturmaya başladıkları bu ormanla Ankara'nın çehresini güzelleştirerek, tabiatı canlandırmayı amaçladıklarından bahseden Tolga Bıyıklıoğlu “1974'ten bu yana geliştirdiğimiz tüm projelerimizle, geleceğe çok önemli izler bıraktığımızı biliyoruz. Tüm projelerimizde suyu ve yeşili özel konseptlerle kullanan bir firma olarak Çankaya Oran'daki Altınoran ormanını Ankara'ya kazandırmanın gurunu yaşıyoruz” dedi. 
 
Tolga Bıyıklıoğlu, bu orman çevresinde oluşturulacak kordon konsepti ile de yaklaşık 14 km uzunluğunda orman içi yürüyüş yolları olacağından bahsederek, “Ankaralılara orman içinde özel bir yürüyüş alanı da kazandıracağız” dedi.     
 
Yaklaşık 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerine kurulacak Altınoran projesinin ilk bölümünde 2 bin 650 konut yer alıyor. Etaplar halinde satışa çıkan projede, 1+1'den 6+1'e kadar uzanan farklı büyüklüklerde göl ve vadi manzaralı zengin konut seçenekleri yer alıyor. Satışları yeni açılan etap ile devam eden Altınoran'daki konutların fiyatları ise 211.850 TL ile 778.905 TL arasında değişiyor. 
 
 
Şirket bünyesindeki 48 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yoğun olarak tercih edildiği projede Kıyı Konakları, Vadi Konakları, Göl Evleri ve Panorama Evleri seçeneklerinin içerisinde en çok büyük metrekareli konutlar talep görüyor. 
 
Sinpaş Yapı'nın doğa ve modern yaşamı bir araya getiren bir anlayışıyla dizayn ettiği Altınoran projesi, Altın Alan Meydanı, Starium Alanı, 530 metre uzunluğundaki iç bahçesinde yer alan adaları, avluları, su kanalları, mağazaları, kafe ve restoranlar, İmrahor Vadisi sırtlarında bulunan ve yaklaşık 620 bin metrekarelik alana yayılan rekreasyon alanındaki zengin bitki örtüsü ve kayak, buz pateni, yürüyüş parkurları ile yepyeni bir cazibe merkezi olacak.
 
Proje Künyesi
Proje ismi:Altınoran
Firma: Sinpaş Yapı
Konum: Çankaya - Oran
Toplam Arazi:1 milyon 850 bin m2
Metrekare Aralığı: 67 ile 300 metrekare
Fiyat Aralığı: 211.850 TL ile 778.905 TL
Teslim Tarihi:1. Etap Ağustos 2014, 2. Etap Aralık 2014 
 
Altınoran İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 19 74

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş'tan öğretmenlere özel 30 bin TL'ye varan indirim
  • 23.11.2018 09:16

Sinpaş'tan öğretmenlere özel 30 bin TL'ye varan indirim

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında geçerli kampanyasıyla sadece öğretmenler ...

Altınoran, Çankaya'da kayak keyfini yaşatıyor!
  • 26.01.2017 09:12

Altınoran, Çankaya'da kayak keyfini yaşatıyor!

Sinpaş'ın Altınoran projesi, sömestir tatilinin gelişiyle beraber çocukların ve ...

Altınoran ve Marina Ankara'da banka kredisiz 84 ay vade!
  • 09.12.2016 15:14

Altınoran ve Marina Ankara'da banka kredisiz 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Ankara'da hayata geçirdiği Altınoran ile Marina Ankara projelerinde ...

Ankaralılar'ın ilk tercihi Marina Ankara!
  • 06.11.2016 11:07

Ankaralılar'ın ilk tercihi Marina Ankara!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS'un yaptığı araştırmaya göre, Ankaralıların ilk ...

Sinpaş projelerinde tarihi kampanya!
  • 05.08.2016 16:16

Sinpaş projelerinde tarihi kampanya!

Sinpaş 14 projesi ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bugüne kada ...

Sinpaş Altın Kuleler’de 5 yıldızlı yatırım planı
  • 10.04.2016 11:18

Sinpaş Altın Kuleler’de 5 yıldızlı yatırım planı

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’ın k ...