maritbet girişmaritbet
Siltaş Yapı’dan yeni imza proje Siltaş Premium!

Siltaş Yapı’dan yeni imza proje Siltaş Premium!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ışığında 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Şirket, Pendik Yenişehir’de temelini attığı yeni projesi Siltaş Premium ile prestijli yaşamı yeniden tanımlamaya hazırlanıyor.

Kente değer katma hedefiyle güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı, Pendik’teki yeni projesi Siltaş Premium’un temelini attı. Şehrin tam merkezinde, farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında yükselecek olan proje, sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. Proje, lansmana özel olarak kısa bir süre için geçerli olacak yüzde 50 peşin ve 18 ay sıfır faiz kampanyası ile sakinlerini bekliyor.

Siltaş Premium’un prestijli yaşamı yeniden tanımlayan bakış açısı, fonksiyonel mimarisi, yüksek yatırım değeri, LifeX konsepti kapsamındaki zengin sosyal olanakları ve geniş ulaşım imkanları sunan merkezi konumuyla Siltaş Yapı’nın imza projesi olacağını belirten Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, “İstanbul’un hızla gelişen ve en sağlam zeminli bölgelerinden Pendik Yenişehir’de yer alan projemizi, 2018 deprem yönetmeliği, yüksek standartlarına uygun radye temel ve betonarme karkas sistemi ile inşa ediyoruz. Proje sakinlerini kazançlı yatırım fırsatıyla buluştururken, güvenli yapı arayışlarına da cevap vereceğiz.Hayatın tam ortasındaki konumu ve sıra dışı sosyal olanaklarıyla premium yaşamın tüm beklentilerini karşılayacağız. Proje sakinlerine hayata dair yeni bakış açıları kazandırırken, şehrin tam merkezinde ancak şehir yaşamından uzaklaşabilecekleri tertemiz bir doğa dokusu sunacağız” ifadelerinde bulundu.

Hayatın merkezinde taze bir nefes, premium bir yaşam

Siltaş Premium hakkında detayları paylaşan Murat Özdemir, “Sabiha Gökçen Havalimanı, metro istasyonu ve Kuzey Marmara Otoyolu’na 5, Tem Otoyolu’na 3, Pendik Marina ve E-5’e 12, Teknopark’a, bölgedeki sağlık kurumlarına ve İstanbul’un oksijen deposu Aydos Ormanı’na 2, üniversiteler ve alışveriş merkezlerine ise sadece 5 dakika uzaklıkta yer alan projemiz 6 blokta 344 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Her ayrıntısını detaylıca planlayarak inşa edeceğimiz farklı büyüklüklere sahip 2+1, 3+1 ve 4+1 ferah daire tiplerimizle proje sakinlerine prestijli, konforlu ve huzurlu yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Geniş yeşil alanlar ve hayata ekstra konfor katan LifeX konsepti

Siltaş Premium’un yüzde 65’ini yeşil alana ayırdıklarını vurgulayan Özdemir; “Güvenlik, konfor ve estetiğin bir arada harmanlandığı fonksiyonel mimarisi sayesinde yine bölgeye değer katmaya hazırlandığımız projemizin doğayla uyumlu dokusu ile yaşamı iyileştirmeyi de hedefliyoruz. Beş yılı aşkın süredir projelerimizde yer verdiğimiz ve sadece bir ev değil komple bir yaşam alanı sunan LifeX konseptimizi bu projemize de özel olarak uyguladık. Projemiz LifeX konsepti içerisinde yer alan yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kafe kütüphane, çocuk parkı, kamelya, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkuru, e-şarj altyapısı, proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri kiralanabilir süit dairelerimiz, 7/24 güvenlik imkânı ile hayata ekstra değer katacak. Ayrıca yerden ısıtma, stor perde ve akıllı ev alt yapısı ile yaşamı daha da kolaylaştıracak” diye belirtti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz